IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Toita toitaPerjantai 15.09.2006 16:36

Viikko on sujunut vauhdikkaasti lahinna toita tehden. Hennan ja Paivin lahdettya olen ollut vapaalla vain yhden paivan ja sekin meni juostessa eri harrastuksissa. En voi tietty valittaa, itsehan ma niihin olen halunnut menna. Uusi tanssikurssi oli aivan ihana! Me tulemme kokeilemaan eri tansseja syksyn mittaan ja maanantaina aloitimme cha cha challa. Mina ja mummut pysyimme aika vaihtelevasti opettajan perassa, mutta ma hymyilin koko session. Illalla sitten lauleskelin sing for fun kurssilla ja istuin sen jalkeen viela kurssilaisten kanssa kahvikupposen aarella. Laulukurssi oli aika jannittava kokemus, koska jostain syysta oman aanen tuottaminen on pelottavaa. Emme joutuneet laulamaan yksin (thank god!!), mutta kuuntelimme silti toisten laulua ja kokeilimme eri aanialoja. Opettaja oli tosi mukava ja kannustava, ja uskon, etta tulen viihtymaan.
Toissa on ollut sita samaa. Chrisin kanssa on kayty kattomassa elokuvia, pari hyvaa teatteri komediaa ja tango fire show joka sai mut tosi hyvalle tuulelle. Jostain ihmeen syysta tykkaan katsoa komeita miestanssijoita... :) Yleensakin ihailen ihmisvartaloa ja tuijotin koko shown lumoutuneena, kun taas Chris yritti vaivihkaa vilkaista kelloa aina valilla. Se oli aika huvittavaa, mutta sentaan jompi kumpi meista nautti esityksesta. Olenhan minakin kestanyt hanen kirkkokuoro konserttinsa, joten eikohan tuo nyt ollut Chrisin vuoro pitkastya. Jostain syysta tanssivat miehet (ja naiset) eivat tehneet haneen vaikutusta.

Eilen ja tanaan olen herannyt aikaisin enka ole enaa saanut unta. Nyt vaan odottelen, etta Linda heraa ja etta menemme kahville uuteen kahvilaan Chepstowissa. Sen jalkeen Maija varjaa mun tukan ja toivottavasti myos leikkaa mulle otsarin. Se leikkas mun tukan viime viikolla, mutta jostain syysta en ole ollut tyytyvainen tahan etutukkaan. Se vaan roikkuu tossa sivulla tyhmasti.

Kuulin yhdelta yohoitajalta, etta taalla on mahdollista menna tekemaan vapaaehtoistyota sairaalaan toimintaterapeutin apulaiseksi. Kaikille, jotka eivat siis viela tieda, olen miettinyt, etta lahtisin viela lukemaan toisen ammatin... Haluaisin kuitenkin kayda tutustumassa itse tyohon etukateen, etta tietaisin ovatko mielikuvani realistisia. En todellakaan halua tuhlata enaa kolmea vuotta johonkin, josta en ole ihan varma.

Jep jep.
Eipa mulla nyt muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.