IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 23.09.2006 05:58

Elama on. Ja on.
Tana paivana olen onnistunut melkein ajamaan yhden jalankulkijan paalle, laikytin kahvit paidalleni ja istuin teatterissa paikalleni ja totesin, etta penkki on lapimarka. Ei hyva. Ei yhtaan hyva. Toivoa sopii, etta se oli vain vetta... Hyvaa tassa paivassa on ollut se, etta kaikkeen on ollut aikaa. Aamulla piti kylla nousta aikaisin, koska sihteerin poika oli sairastunut, eika siis voinut tulla toihin. Ma sitten nousin ja ihme kylla aloitin paivani hyvilla mielin. Kavimme paivalla Chrisin kanssa ostarilla kahvilla ja jumitimme liikenneruuhkassa. Huono puoli tassa maassa (kapeiden teiden lisaksi) on se, etta onnettomuuksia tuntuu sattuvan jatkuvasti ja silloin ollaan ja ootetaan. Mistaan ei mahdu ohitse ja ihmiset hermostuvat. Tai no ainakin mina hermostun...

Mua on nyt jotenkin alkanut arsyttamaan se, etta ihmiset tietavat kaiken. Juttelin juuri asken yohoitajan kanssa ja naytin muutamia kuvia. Han tiesi heti yhden tyypin jonka kanssa mulla on ollut vipinaa ja tuntui tietavan paljon muutakin. Ma olin aika jarkyttynyt siitakin huolimatta, etta han tuntee Maijan. En haluaisi minun asioiden olevan kaikkien asioita.
Alussa ma sanoin Maijalle, ettei mua haittaa jos mun asioista puhutaan, kunhan se pysyy pienen ympyran sisalla. Noh, ei se tunnu pysyvan. Ja hassuinta tassa on se, ettei homma toimi toiseen suuntaan. Ma kuulen asiat jalkijunassa ja oon varma, etta multa pimitetaan jotain olennaista. Se on aika hirvea tunne ja se saa mut sulkeutumaan. Miksi minun pitaisi kertoa mitaan, kun minullekaan ei kerrota? Pahinta tassa on se, etta kaikki joiden kanssa olen tekemisissa kertovat asioita eteenpain, enka voi siis paattaa mika on salaista ja mika ei. Nyt jannityksella odottelen kertooko Linda jotain taman illan tapahtumista, silla han on ollut ulkona porukalla jossa on varmasti juttu kulkenut. Ehka kertoo, ehka ei. Ma suunnittelin, etta menisin huomenna ulos, mutta en enaa ole ollenkaan varma siita. On ihan vainoharhainen olo kaikkien suhteen.

Mut joo. Kaiken kaikkiaan mulla on ollut hyva paiva ja hyva fiilis. Nyt vain kaikki kasautui ja musersi alleen.

Eilen kaytiin Stratford-upon-avonissa teatterissa ja esitys oli aivan mahtava! Luultavasti paras nakemistani ja se on jo aika hyva! Teatteri oli malliltaan erikoinen. Lava oli tavallaan yleison seassa ja nayttelijat juoksentelivat edesta ja takaa. Lavasteita oli loppujen lopuksi vahan ja samat nayttelijat esittivat useita rooleja, mutta lopputulos oli vaikuttava. Ja lavalla oli myos livebandi ja se oli aivan loistava! Laulaja ulvoi sielunsa kyllyydesta ja naytteli valilla. Upeaa!
Tanaan kavimme katsomassa Greasen Bristolissa. Se ei ollut kuitenkaan niin hyva kuin toivoin. Ihanaa tassa tyossa on se, etta tyo ei aina tunnu tyolta. Paivalla esimerkiksi kiersimme ostaria ja shoppailimme!
Mutta hyvat yot talta eraa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.