IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Synkkia pilviaSunnuntai 08.10.2006 16:06

Ne jotka tata mun sivustoa joskus kayvat lukemassa, ovat varmaan huomanneet miten paljon mun mieliala heittelee. Eilinen oli aika hirvea paiva monestakin syysta.
Aamulla heti kiristelimme hampaita Lindan kanssa ja tilannetta ei yhtaan helpottanut se, etta myos Johanna oli taalla. Linda esitti jalleen asiat niin, etta ne kuulostivat kaskyilta ja ma olin valittomasti varpaillani...
Sitten illalla me istuttiin Chrisin kanssa viisi tuntia pitkassa oopperassa!!! Ajatuskin siita oli jo unettava, ja vaikka esitys oli ihan hyva, mulla vaan oli asenneongelma. Lisaksi toiden jalkeen jouduin hakemaan iloisesti humalaisen poppoon pubista ja heita piti ootella tunteroinen. Eipa siina mitaan muuten, mutta tiesin, etta aamulla pitaa taas nousta aikaisin ja mua vasytti ihan torkeen paljon. Lisaksi se, etta mun piti ootella heita siella pubissa arsytti, koska en ollut yhtaan sosiaalisella tuulella.
Tama aamu sitten alkoi massiivisella vitutuksella. Ajatus siita, etta menemme yhdessa koko porukalla (siis mina, Chris, Linda, Johanna ja Nino) sunnuntailounaalle ja mahdollisesti sen jalkeen viela ostarille, sai mun mielen maahan. Ma taidan tosiaan inhota Lindaa... Aivan hirveeta miten ma voinkin ajatella niin, koska han on oikeasti mukava ihminen. Ma en vaan kesta asua hanen kanssaan!!! Nyt ollaan tultu siihen pisteeseen, etta mua arsyttaa jo hanen kavelytyylinsakin. Puhumattakaan siita, miten han sanoo hyvaa huomenta.
Ma taidan tarvita ammattiapua...

Noh, Henna laitto just viestia, etta se tulee kaymaan viikoksi tiistaista lahtien. Ma oon kylla osan ajasta toissa, mutta voin luultavasti sopia jonkun paivan vapaaksi. Ihanaa, etta voin puhua jollekin.

Mutta voikaa te rakkaat ihmiset hyvin ja pitakaa huolta kropasta ja paakopasta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.