IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

jalkipuintiaKeskiviikko 27.12.2006 18:02

On outo ajatella, etta ma teen taalla enaa virallisesti kaksi tavallista tyopaivaa ja Lontoon loman jalkeen enaa koulutan Peteria muutaman paivan ja se on sitten siina. Ma oon oikeasti lahdossa kohta!!!

Joulu tuli ja meni ja taytyy sanoa, etta vaikka ihmiset olivat ystavallisia ja ruokaa oli paljon kuten kotonakin, niin joulusta jai aika tyhja olo. Tietenkaan kukaan ei ollut kiinnostunut mita mulle kuului, eika kukaan edes olettanut minun osallistuvan keskusteluun. Tapaninpaivana meita oli yhteensa 18 ja minun aikana meni hastaamiseen ja anteeksipyytelyyn, silla Chrisin pyoratuoli vie aika paljon tilaa.
Hyvina puolina joulusta voin sanoa sen, etta oli kiva nahda jonkun perheen joulutavat. Ensinnakin se, etta he kokoontuivat aika isolla porukalla ja istuskelivat ja pelasivat peleja. Anna, Chrisin tytar oli jopa tehnyt itse Arvaa kuka -pelin, jossa arvattavat henkilot olivat perheenjasenia. Se oli aika hieno ajatus se.
Lahjojen avaaminen oli hitusen erilainen tapahtuma kuin meilla kotona. Lahjoja tuotiin yleensa vain yks tai kaksi kerrallaan (joulukuusi oli toisessa huoneessa tilanpuutteen takia) ja lahjoihin oikeasti keskityttiin, eika vain revitty kiireella auki. Nain isolla porukalla lahjojen avaaminen keski aika kauan ja ma olin tosi jarkyttynyt lahjojen maarasta.
Ma olin lahinna nolona siita, etten ollut ostanut mitaan Chrisin siskolle ja hanen miehelleen. Olinhan sentaan "vieraana" heidan luonaan ja lisaksi viela sain heilta rannekorun. En ostanut lahjoja edes sihteereille ja sekin havetti. Toisaalta ma ajattelin, etta ostan jaahyvaislahjat, joten jokin raja lahjojen ostamiseen taytyi vetaa. Mulla on nyt sitten viela edes uusi ostoskierros...

Heidan jouluun verrattuna meidan joulu kotona on aika pienta ja rauhallista. Joskus on kylla ihmettyttanyt miksemme vieta joulua jonkun toisen perheen kanssa, koska onhan se aika tylsaa olla vain oman perheen kanssa kolme paivaa. Ensi jouluna voisinkin ottaa tehtavaksi kutsua ihmisia meille... Saa nahda mita porukat sanoo.
No joo. Omien sisarusten ja heidan puolisoiden kanssa ainakin toivoisin olevani jouluisin tulevaisuudessakin. Mutta nama asiat eivat ole minun paatettavissa.
Mutta pitanee taas menna. Tama on mun toiseksi viimeinen tavallinen tyopaivani!!! Jihuu!!!!!! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.