IRC-Galleria

Olen yskinyt melkeimpä itseni hengiltä. Luulen ainakin, että saatan olla vielä elossa koska miks taivaassa ois mukamas galtsu.Olen kipeä!
Jonotin tänään lääkäriin, voi jestas mitkä jonot.Lopulta sain tarvitsemani ja pääsin kotiin juomaan yskänlääkettä.dankeschön!
Siivosin tänään mun koko vaatekaapin, se oli aika urakka,mutta palkitsin itseni maukkaalla tomaattikeitolla.hmmm
Ainiin ja löysin hitto mun passin ja tietsikkakaan ei ollu hajonnu vaan akku jotenkin olikin irronnut.huh karma i feel you.
Huomenna menen äidin kanssa elokuviin ja syömään, aika mukavaa, sillä sen jälkeen alkaa työputki 4 real ja bailut on bailattu.eli kiitos kaikesta ja näkemiin.
Vitsi oon niin rakastunu yhteen takkiin/paitaan et mun on varmaan pakko ostaa se. laukkukin ois ihan kiva ja ulkomaat ois ihan kivoi ja kaikki muukin ois ihan kivaa.mutta toisaalta materialismi on yliarvostettua eli voin aivan hyvin jatkossakin mennä lakanatooga päällä kauppaan, töihin, kirjastoon,kahville, baariin ja sekä treffeille.
Haluaisin pienen koti laaman kuka ei haisis ja se silittäis sen korvilla mun hiuksii ja kattois salkkareita munkaa. okei eli kiitos jo etukäteen rakas joulupukkkiiiih.
Olkaa kilttejä ja rakastakaa paljon niin tulee hyvä joulu kaikille.piiiiishlov

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.