IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

larssonii

larssonii

on sergio ramosin tuleva vaimo.
Tänä iltana olen melko iloinen. Tänään oli viimeinen koepäivä ja tajusin just, ettei mun tarvii tehdä enää yhtään koetta tänä vuonna! Elämä helpottuu aika rutosti kun ei tarvii olla koko päivää nenä kiinni kirjassa. Ajattelin kyllä tehä tähän tulevaan jaksoon oikeasti semmosen opiskelusuunnitelman, mutta ei se varmaan olis kovin hyödyllinen kun en kuitenkaan pysyis siinä kiinni :D Oon ihan varma että ens koeviikolla on taas semmonen samanlainen vitutus.
Mutta nyt ei tarvitse huolehtia kokeista, eikä muutenkaan koulusta, sillä mulla on huoneessa puolikas lontoonraesuklaalevy, jota mun ei tarvii jakaa kenenkään kanssa sekä voin kuunnella Fran Perean levyä ja haaveilla. :) Lisäksi huomenna on kevyen musiikin maraton ja pääsee kuuntelemaan hyvää musaa ja vieläpä koulupäivän aikana. Huomenna alkaa myös viikonloppu ja saa tehä ihan mitä huvittaa. Ei vitsi mää rakastan perjantai-iltoja:)

Tänään oli vieläpä ihan sairaan hauskaa musikaalireeneissä. Kaikista parasta oli ehkä päästä näyttelemään siittiötä (vaikka en kyllä ehkä siinä näytelmässä haluis että mun rooli on siittiö) :D Me tehtiin ihan vitun hyvä alotusbiisi, vaikkakaan mää en kyllä enää muista sitä hirveesti.:D Reeneissä soi vaan päässä: "Kivet ovat kovia, kivillä ei ole ongelmia. Kivet ovat kovia, kivillä ei ole ongelmia. Kivet ovat kovia, kivillä ei ole ongelmia." :D

Tällä hetkellä tuntuu että on siinä elämässä ehkä sittenkin jotain hyvää:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.