IRC-Galleria

larssonii

larssonii

on sergio ramosin tuleva vaimo.

Kyllä minullakin joskus loppuu usko.Torstai 30.04.2009 01:06

Sanotaan että kaikkeen pystyy jos vain haluaa. Mutta jos minä jonain päivänä olen päässyt sisään lääkikseen, en tosiaankaan tiedä miten.

Kyllä pystyy vituttaan.Sunnuntai 26.04.2009 20:56

Tiiättekö sen tunteen ku on eka kussu pelin ja sitte tulee kotiin ja on ihan saatanasti läksyjä jotka on aivan pakko tehä?

VITUTUS.Maanantai 20.04.2009 20:24

Sunnuntaina HJK-peli ja mulla taasen angiina. Että näin.
Antakaa mulle vanha Smak takas, pliiis :(
Maybe I didn't love you quite as good as I should.
Maybe I didn't hold you quite as often as I could.
Little things I should have said and done,
I just never took the time.

You were always on my mind.

Maybe I didn't hold you all those lonely, lonely times.
And I guess I never told you, I'm so happy that you're mine.
If I made you feel second best,
I'm sorry, I was blind.

You were always on my mind.

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died.
Give me, give me one more chance to keep you satisfied.

MULLA ON UUS IDOLISunnuntai 12.04.2009 23:46

Harjottelen pianolla nytten Debussyn Little Nigaria ja ku en ollu varma että soitanko siinä yhen kohan oikein niin menin youtubeen kattomaan josko sieltö löytys joku versio kappaleesta. Nii herrajumala oikeesti joku 5-vuotias soittaa sitä niinku joku Mozart!

http://www.youtube.com/watch?v=Vr5ApW5Jc7o

Tahdon omistaa itselle vuorokauden.Perjantai 10.04.2009 17:50

Nyt on suihkulaulajan vapaapäivä,
kukaan ei tarvitse minua tänään.

Päästäkää minut pois kalliosta.Keskiviikko 01.04.2009 18:09

Anna mun mennä, anna mun mennä.
Oven avaan, en henkeä saa.
Anna mun mennä, mä en tänne kuulukaan.
Mun koti ei oo täällä.
30.3.1986 espanjalaisessa Camasin kylässä Sevillan maakunnassa syntyi pikkuruinen poikavauva Jose Marian ja Paquin perheen toiseksi pojaksi. Muutamaa viikkoa myöhemmin poika sai kasteessa nimekseen Sergio Ramos García. Kun syntymästä oli kulunut aikaa 6 vuotta Sergio teki luultavasti elämänsä hienoimman päätöksen ja tarttui jalkapalloon. Tästä sai alkunsa upea menestystarina, jonka veroista voidaan etsiä.

Sergion ensimmäinen seura pikkupoikana oli hänen synnyinkuntansa Camas, johon hän liittyi 6-vuotiaana isoveli Renén innoittamana. Poika pelasi seurassa lopulta 3 vuotta ja oli koko ajan seuran ylivoimaisesti taitavin alle 10-vuotias pelaaja. Tämän vuoksi Sergiosta alkoi tuntua että hänen taitonsa olivat aivan liian hyvät Camasin pienelle ja heiveröiselle seuralle, ja hän siirtyikin suureen ja mahtavaan Sevillaan ollessaan 9-vuotias.
Myös Sevillassa Sergion lahjakkuus huomattiin heti ja hän pääsikin pelaamaan ensimnnäisen ottelunsa Espanjan pääsarjassa pelaavassa Sevillan edustujoukkueessa ollessaan vasta 17-vuotias. Luotto nuoreen pelaajaan oli jopa niin kova että nuori Ramos pääsi näyttämään taitojaan myös Uefa-cupin peleissä. 19-vuotiaana Sergio Ramosista oli tullut jo niin kuuma nimi Espanjan mantereella että Real Madrid osti hänet Sevillasta peräti 27 miljoonalla eurolla. Koko jalkapallon historiassa tuo summa on kaikkien aikojen toisiksi suurin mitä teini-ikäisestä pelaajasta on koskaan maksettu.
Sergio Ramos pääsi pelaamaan useita nuorten maaotteluja ja vuonna 2004 hän voittikin alle 19-vuotiaiden Euroopan mestaruuden. Pelit EM-kisoissa sujuivat niin loistavasti, että tulevista nuorten mm-kisoista Sergio joutui kieltäytymään saatuaan kutsun Espanjan A-maajoukkueeseen. A-maajoukkue debyyttinsä Sergio teki harjoitusottellussa Kiinaa vastaan vasta 18-vuoden iässä, ja ollen samalla nuorin Espanjan maajoukkueessa pelannut pelaaja sitten Juan Acunan ja vuoden 1941. Ensimmäiset aikuisten arvokisat Sergio pääsi pelaamaan vuonna 2006, jolloin hän osallistui miesten MM-kisoihin 20 vuoden iässä. 2 vuotta myöhemmin Ramos sai kokea miltä tuntuu voittaa aikuisten arvokisamitali, kun Espanja lopultakin voitti EM-kultaa yli 50 vuotta kestäneen mitallittoman putken jälkeen.

Nyt, tasan 23 vuotta syntymänsä jälkeen, Sergio Ramos on saavuttanut jo paljon enemmän kuin moni jalkapalloija koko tulee koko elämänsä aikana saavuttamaan. Sekä nuorten että aikuisten EM-kultien lisäksi Ramos on voittanut peräti kaksi Espanjan liigan mestaruutta. Myös henkilökohtaisella puolella hän on saanut monia kunnianosotuksia. Kaksi vuotta sitten brittiläisen jalkapallolehden listalla Sergio Ramos nimettiin maailman parhaaksi puolustajaksi, vaikka ehdolla olivat myös esimerkiksi Fabio Cannavaro sekä maanmies Carles Puyol. Ramos on ollut myös useita kertoja ehdolla maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi, mikä on huomattava saavutus miehen ikään verrattuna. Kaikista tuorein Sergio Ramosin saamista palkinnoista on kuitenkin Premio Antonio Puertalla - nimeä kantava palkinto, jonka Andalusian urheilutoimittajat myöntävät joka vuosi Andalusian vuoden jalkapalloilijalle. Tätä palkinto Ramos arvostaa erityisesti siksi, että palkinto kantaa hänen hyvän ystävänsä sekä pelitoverinsa Antonio Puertan nimeä. Sergio Ramos kertoo myös omistavansa oman EM-kulta mitalinsa kesken pelin sydänkohtauksen saaneelle ja myöhemmin vammoihinsa kuolleella Antonio Puertalle.

Että siinä teille tavotetta!
Miksi ihminen on niin tyhmä, ettei voi tajuta tuota lausetta ennen kuin on jo menettänyt jonkun?


Come up to meet you, tell you I'm sorry.
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions.
Oh, let's go back to the start.
Running in circles, coming our tails.
Heads on a science apart

Nobody said it was easy.
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy.
No one ever said it would be this hard.
Oh, take me back to the start.