IRC-Galleria

larssonii

larssonii

on sergio ramosin tuleva vaimo.

Rakkaudesta ruokaan.Keskiviikko 24.10.2007 18:08

Kiinalainen ruoka on nam. Se on ihan liian nam. Ton lähimmän kiinalaisen työntekijät tuntee jo mut melko hyvin ku käyn siellä tyyliin joka toinen päivä. Ei oo ihme että ne hymyilee mulle niin jalosti aina kun menen sinne. Ne saa varmaan tarpeeksi voittoa jo pelkästään siitä kun minä käyn siellä tuhlaamassa rahojani eikä siihen enää muita asiakkkaita tarvittaisi. Mutta hei, kyllähän jonkun täytyy pitää huolta, ettei hienot ruokapaikat joudu konkurssiin:)
Mää tilaan aina kanaa ja ananasta. Siihenkin ne työntekijät osaa jo varmaan varautua etukäteen. Ne rupee valmistaan mulle sitä ruokaa varmaan heti kun astun ovesta sisään koska ne tietää että mitä mä haluan. Jotku varmaan pitäis mua vanhoihin kaavoihin jumittuneena tyyppinä, joka ei uskalla tehdä mitään muutoksia mutta miks pitäis tehdä muutoksia johonkin mihin on jo ennestään enemmän kuin tyytyväinen? Kana ja ananas on ihan sairaan hyvää eikä siihen ikinä kyllästy.
Mutta kyllä kiinalaisestakin yksi huono puoli löytyy. En nimittäin ikinä osaa arvioida mikä on tarpeeksi ja mikä on liikaa. Mun on aina pakko syödä se koko annos, ettei hyvää ruokaa menisi roskiin, ja sitten huomaan olevani täysin ähkyssä. Nytkin mulla on semmoinen olo että kohta mun mahasssa räjähtää. Siispä on turha herätellä mitään toivoa siitä että, kykenisin tämän päivän aikana liikuttamaan persettäni mihinkään. Paitsi ehkä vessaan.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.