IRC-Galleria

laulaja

laulaja

energiahoitoja ja intialaista päähierontaa

VHHTiistai 12.02.2008 09:08

Vähähiilihydraattinen ruokavalio. Viides päivä alkamassa. Paino pudonnut tähän aamuun 600g ja syönyt tosi hyvin.

Eilen esim. lounas 1,5 kananmunaa keitettynä, vihreetä salaattia (salaatti, paprika, kurkku,oliiviöljy + omenaviinietikka), savustettua peuranlihaa about 200g. Juomaksi hiilihapotettua vettä. Jälkkäriks mansikoita.

Päivällinen: juustohöylällä uunivuokaan suikaloitua kesäkurpitsaa (3 kpl), väliin valkosipulijauhetta ja suolaa ja kaiken päälle 2dl kuohukermaa ja edam-juustoraastetta. Uunissa kypysytettynä. Tämän herkun lisänä paistettua jauhelihaa hyvin maustettuna. Piti tehdä pihvejä, mutta unohdin ostaa kananmunat, niin ei olis pysyny kasassa tuo pelkkä jauheliha.

Iltapalaksi viinirypäleitä

Poissa ruokavaliosta siis ollut tänä aikana; peruna, pasta, riisi, leipä, viljat, sokeri (no okei...repsahdin eilen ottaan pienen suklaakonvehtipalan kahvin kanssa päivällä kylässä)

Paljon proteiinia ja vähän hiilihydraatteja. Mun painoisen henkilön pitäis saada päivässä jonkun taulukon mukaan n. 120 g proteiinia päivässä. 400g:n broilerisuikalepakkaus ei vielä riitä tyydyttämään tuota määrää, jos lasketaan pelkkä broisku.
Lihaa pitäis siis syödä paljon, sekä kalaa ja kanaa. Maitotuotteissakin on proteiinia, mutta vähemmän.

Kaikki ruoka, mikä paistetaan, paistetaan voilla ja raejuustot, juustot, maidot, jukurtit (maustamaton) ym. syödään rasvaisina versioina. Kaikki, mikä on "kevyt", tai "light" pois.

Näillä mennään vähän aikaa ja katotaan, kuinka käy. Enemmän haen tällä terveysvaikutuksia allergioihin ym. kuin painon pudotusta, mutta jos painokin putoo samalla vähän, niin ei haittaa :o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.