IRC-Galleria

laulaja

laulaja

energiahoitoja ja intialaista päähierontaa

no niinKeskiviikko 07.11.2007 16:44

yli tunnin jonotin päivystyksessä. Sinä aikana ei yhtään potilasta otettu sisälle. Oli varmaan joku hätätapaus menossa. Seitsemän potilasta ennen mua odotti lääkärille pääsyä.
Soitin yksityiselle lääkäriasemalle ja sain ajan korvalääkärille. Kiva setä, joka sanoi, että kun just oon syönyt kuurin, niin uutta antibioottia ei tule, että pitää punkteerata :o auts!
No, hyvin puudutti, niin ei se sattunut. Ilkee rusaus kyllä, kun se paksu neula työnnetään ruston läpi. No, sai se sieltä saalista, eli oli ihan aiheellinen toimenpide.
Sitten Duactia, joka auttaa pitään noi röörit auki ja kortisonia muutaman päivän kuuri, että saadaan räkä kuivumaan onteloista ja keuhkoista.

Mukava kokemus verrattuna kahteen edelliseen punkteeraukseen. Ekaan tuntu, että kuolen, toinen vähän helpompi ja tää ihan ok.

No, siitä, että joku osaa tehdä jotain, saa myös maksaa. Toimistokuluineen tuo käynti 120 eur :o/ + reilu 30 eur lääkkeet. Edelliset yskänlääkkeet ja antibiootit on maksanu jo kans varmaan viiskymppiä ainakin ja yksityisellä kävin viime viikollakin, tosin yleislääkärillä. Ei oo halpaa sairastaa, mutta hermo ei kestä noita odotteluja tuolla jonoissa ja omalääkärille ei toivoakaan saada aikaa.

Toivotaan, että nyt alkaa paraneminen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.