IRC-Galleria

laura_sfa

laura_sfa

Eihän galtsua osaa enää käyttääkään, selkeästi liian kauan aikaa poissa täältä.
Viime päivinä mulla on ollu oikein hyvä mieli :)
Tuntuu, ettei tammikuisesta masennuskaudesta oo enää mitään jäljellä. Oon taas löytäny jotain intoa opiskeluun (tosin koko syksy oli vaan sellaista mukaopiskelua. Ja kun ei oo nettiä, niin ei tuu siellä aina roikuttua, eikä pleikkaria, niin läksyihinkin riittää energiaa. Ja kun on tukka hyvin, niin on moni muukin asia. Tai oikeestaan, kun on hyvä olo, niin jaksaa laittaa tukankin jotenkin. Ja tää viikko on jotenkin ihanan lyhyt, kun maanantaina oli vapaata ja huomenna on vaan ekskursio johonkin tee/samovaarimuseoon.

Tiistaina oli aika peruspäivä. Ja vaikka sanoinkin pelaavani vähän,niin täytyy nyt kuitenkin aina välillä pelata;) Pelasin siis ehkä 3 tuntia Heroesia. Sillä aikaa muut tytöt katteli uutisia ja teki Hanna-Kaisalle nätit kiharat. Ehkä mä oon tylsä eristäytyvä nörtti, mut ihan sama. :P

Keskiviikko on aina hyvä päivä juhlistaa jotakin. Juhlittiin siis Antti Tuiskun 24-v. synttäreitä ja sitä, että suomilomaan on enää 3 viikkoa. (Osa porukasta laskee oikeesti varmaan minuutteja lomaan. En kyl tajua, ei tääl nyt ihan NIIN kamalaa oo ollu. Tietty meillä on ikävä läheisiä ja poikaystäviä, mutta kyl täällä ihan toimeen tulee.)

Käytiin vaihtamassa lakanat ja Hanna-Kaisa sai nätit kukkalakanat. laura_sfa&image_id=76953884
Tosi nätit indeed. Varsinkin sit kun mä huomasin, että niissä onkin aika rohkeita naisen silhuettikuvia.. :P saatiin kyllä hyvät naurut. Mä sain aika psykedeeliset sini-keltaiset lakanat (näkyy tossa yläpuolella kuvassa) ja söpön nallepyyhkeen. Liinavaatevarastolla käynti on aina yhtä jännittävä kokemus (saadaan siis hakea puhtaat lakanat aina parin viikon välein.)

Meidän kämpän vieressä on tosiaan semmoinen pienempi huone, jossa on juoksumatto ja tyhjää tilaa.Pidettiin siellä tyttöjen kanssa kuntopiiriä. Tänään tosiaan tuntuu, että on punnertanut ja kyljissä ja vatsassa tuntuu myös. Ehkä mä jopa tuun täällä edes jonkinlaiseen fyysiseen kuntoon.
Kiva että on niin paljon urheiluhulluja tytsyjä tääl, yksin ei taatusti tulis tehtyä yhtään mitään.

Ja sit illalla järjestettiin meidän kämpässä voileipäiltamat. Tehtiin erilaisia voileipiä ja pyydettiin muut tytöt iltapalalle ja tietysti kuunneltiin vaan Antti Tuiskua, ihan niiden synttäreiden kunniaksi. Oli kyl mukava ilta.

Ens viikon perjantaina pitää palauttaa 4-sivuinen essee yhdestä Pushkinin novellista. Eipä oo ennen sellaistakaan tarvinnut venäjäksi vääntää. Se vaatii kärsivällisyyttä ja hyviä pakaralihaksia. Mut kai siitä ihan hengissä selviää ja sen saa tehdä käsin. (Onneksi, oon niin sairaan hidas kirjottaan venäjää koneella,eikä 4 sivua käsin oo yhtään niin paha...)

Ja ollaan keskusteltu tunneilla tulevista presidentinvaaleista. Että ihan sama onko vaalit vai ei, tulos on kuitenkin sama. No, nyt ainakin tiedän kaikki ehdokkaat. Mutta sunnuntaina sitten kai nähdään, kun "Putinin ehdokas", herran Karhula (Medvedev, medved = karhu, tarkemmin oikeastaan mesikämmen) voittaa presidentinvaalit.

Koskakohan nää tarjoilijat tulee vaatiin multa tilausta, oon ollu täällä jo 50 minuuttia. (Tosin Hanna-Kaisa oli ensin täs koneel ½h, mut silti oon istunu täällä.) No, ehkä mua ei oikeesti oo olemassa.

Mut kivaa Suomea (tai missä ikinää oletkaan) Palaillaan taas. Mulle saa lähettää sähköpostiakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.