IRC-Galleria

laura_sfa

laura_sfa

Eihän galtsua osaa enää käyttääkään, selkeästi liian kauan aikaa poissa täältä.

Paluu arkeenPerjantai 04.04.2008 19:55

Istun taasen Taunissa ja syön mansikkajäätelöä :)
Täällä on jo ihan kesäkuulämmintä.
Ostin tänään uuden takin laura_sfa , kun talvitakki oli aivan liian kuuma ja ohut takki on vaaleansininen. Siis se on ihan kiva, mutta jotenkin siinä tulee täällä ihan ufo olo, jos sitä pitää koko ajan.
Kävin tänään myös kirjastossa. Se sujuu jo ihan rutiinilla. Osasin kysyä, kenen jälkeen on mun vuoro ja lainata kirjankin ilman kommelluksia.
Viikko on menny tehtäviä tehdessä ja kevättä ihmetellessä.
Siirryttiin sunnuntaina kirjaimellisesti kesäaikaan, ½metrisestä lumihangesta lumettomaan.
Kesäajasta tulikin mieleen. Venäjällä ilmeisesti edes kesäaikaan siirtyminen ei vaikuta junamatkojen pituuteen. Kun juna normaalisti on n. 10 tunnin matkan jälkeen Tverissä klo 6.30, niin sunnuntaina se oli kellojen siirron ja n.9 tunnin matkan jälkeen Tverissä 6.35. En edelleenkään ymmärrä, miten se on mahdollista! no, venäjällä kai kaikki on..

Keskiviikkona käytiin melkein koko asuntolan voimin leffassa kattomassa venäläinen komedia "den radio" (~radiopäivä) Hauskinta siinä oli se, että vaikka iso osa jutuista meni ohi, niin nauroin silti melkein koko ajan. ihan hauska ja harmiton leffa oli :)

Eilen käveltiin ympäri kaupunkia vain siksi, että oli niin lämmin.

Ei kai tässä ihmeempiä. Huomenna moskovaan ekskursiolle piirroselokuvastudioon. Ja punaiselle torille myös. Ootan innoissani :) ja kerron siitä sit joskus, kun taas jaksan raahautua nettiin. Ei oo viime päivinä ees haluttanu. Kai se on tää kesä, mikä sen tekee..

Jaksamisia teille sinne missä olettekin :)

Ja terveisiä tulevalle anopille. (hih, muistinpas laittaa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.