IRC-Galleria

laura_sfa

laura_sfa

Eihän galtsua osaa enää käyttääkään, selkeästi liian kauan aikaa poissa täältä.
Heipä hei!
Tällä kertaa vanhin merkintä on alimmaisena. Niinkun noin loogisesti ajateltuna kuuluukin.

25.4. Perjantai
Melkeen kaikki muut kääntäjät lähti tänään Moskovaan. H-K heräs kaiketi siis jo kuudelta. Kerrankin en ees heränny siihen.
Mut mua ei oikeestaan yhtään huvittanut lähteä. Ja mennään sinne joka tapauksessa porukoiden ym. kanssa viikon päästä. Mitä sielä turhaan ravaamaan, kun ei oo mitään asiaakaan...
Heräsin myöhään, skippasin taidemuoseoekskursion (oikeestaan ei mua sinne ees odotettu, kun mun nimi oli moskovaan lähtijöiden listassa)
Sen sijaan opiskelin. Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, kerrankin huvitti opiskella. Sitten kävin muutaman kerran ettimässä pyykkimummoa. Lopulta kahen aikaan sain siltä lakanat mun suomi-vieraille.
joka kerrokseen on nyt asennettu valvontakamera ja jokaiseen kämppään "domofon" (talon sisäinen puhelin) Tänään ne kierteli testailemassa niitä.
Sitten lähdin kampaajalle. Siellä ovimummo otti takin naulakkoon ja sitten joku toinen mamma (nuorempi) leikkas mun tukan. tästä tuli ihan nätti mun mielestä. Tosin nyt se on
föönattu, niin en oo ihan varma, miltä se näyttää sit normaalisti. No kattellaan. Hiustenleikkuuoperaatiosta maksoin 290 ruplaa (n. 8 euroa)
Sit hengailin kaupungilla, kun oli niin nätti ilma. Alkaa taas olla lämmintä.

24.4. Torstai
Torstai on hyvä päivä käydä nukketeatterissa.
Tverissä on upea ja kuuluisa valtiollinen nukketeatteri. Kävi vaan silleen, että aikuisille suunnattuja näytöksiä ei just nyt oo tarjolla,
niin oltiin sitten n. 400 päiväkoti-ikäisen lapsen kanssa katsomassa "Aladdin ja taikalamppu". Olin oikeesti yllättynyt, miten hienosti esitys oli toteutettu.
Osin esitettiin nukeilla, osin näyteltiin. Tosi onnistunu ja sujuva kokonaisuus. Sit näytöksen jälkeen ostettiin hattara ^^. Sitten meille pidettiin esittelykierros aulan museossa ja kulisseissa.
Olisin halunnu päästä hypistelemään nukkeja.. Mut se nainen (ex-näyttelijä) puhui vaan ja puhui. Ihan mielenkiintoisia juttuja kyllä menneistä näytelmistä.
Tuolla vois kyllä käydä uudestaan. Sitäpaitsi lippu näytökseen maksoi vaan 70 ruplaa! (2 euroa)
Nukketeatterissa näytteleminen vaatii ihan tajuttomat muskelit kyllä..
Iltapäivällä oli vielä väsyttävä kirjallisuuden tunti. Katottiin elokuvaa, joka on tehty Koiran sydän -kirjan pohjalta. Kohta pitää palauttaa aiheesta essee.

23.4. Keskiviikko
Tasan viikko sen jälkeen, kun ostin muovailuvahat, sain viimein valmiiksi Normipäivä-leffan lopullisen ääniraidan. Laitoinpa sen Youtubeen. Nauttikaa. http://www.youtube.com/watch?v=QWJyARrxpvo
Ehkä jonain sadepäivänä teen seuraavan leffan, hahmot on jo valmiina, juoni vaan puuttuu..
Muuten oli aika normipäivä. "Yhteiskuntaopin" tunnilla esittelin taas mielenkiintoisen artikkelin Medvedevistä. Tasan kahen viikon päästä pitää olla tehtynä
5-sivuinen referaatti oman aiha-alueen artikkeleista. Äyh. pitäis tehdä, mut innostus on nollassa..
Kävin muuten ekaa kertaa ulkona tällä viikolla. Vieläkin vähän kipeä.

22.4. Tiistai
Olin jo sen verran terve, että raahauduin tunneille. Silmät vuoti ja nenä ja kurkku tukossa. Mut minkäs teet. Ei ees noussu kuume.. Illalla tein ahkerasti läksyjä
(No joskus on vaan pakko)

21.4. Maanantai
Мой самый ужасный понедельник до сих пор... Eli siis kamalin maanantai tähän mennessä.
Olin, ihan kuollut, niin en lähteny luennoille. (ilmeisesti vilustutin itseni eilen) Päähän sattui ja lepäilin aamupäivän. Sitten kun päänsärky hellitti niin iski tajuttomat kuukautiskivut. Elämäni
kamalimmat 40 minuuttia, kun odotin, että särkylääke alkaa vaikuttaa. Ei vaan. Tällä kertaa en onnistunut oksentamaan (vaik tosissaan yritin!). Aina kerran kuussa hetken melkein toivoo,
että olisi sittenkin mies. Mut onneks se menee aina ohi. :P
Kamalimman tuskan hellityttyä käänsin yhen dima bilanin biisin suomeksi ja kirjoitin pillerihuuruissa (Varmasti) vakuuttavan esseen esiaviollisen seksin huonoista seurauksista. tai jotain.

20.4. Sunnuntai (palmusunnuntai venäjällä)
Lähettiin Babtistikirkkoon ja tällä kertaa jopa päästiin sinne asti. Lämmin vastaanotto ja muutenkin seurakunta vaikutti mukavalta. Ja joku mummo kysyi multa, että oonko mä olga.
Joko mua luullaan venäläiseksi? huoh. Tosi kylmä päivä ja kirkkoon piti laittaa hame, niin olin aika jäässä.. Kun raitiovaunutkin on niin hyvin ilmastoitu
(ikkunat auki ja sitä rataa..)
Illemmalla Vaihdeltiin Sashan kanssa musiikkeja ja nyt mulla on 200 uusinta venäläistä hittiä koneella. Ja sit jotain vanhempaakin. Hihii, vähän siistiäää!

19.4. Lauantai
Aamulla H-K lähti lenkille ja mä pidin itelleni raamattutunnin 1. Johanneksen kirjeen 3 ekasta luvusta. Niissä on oikeesti asiaa!
Sitten piti vaan vähän käydä ulkona ja palata opiskelemaan, mut törmäsin käytävässä muihin tyttöihin. Ne oli lähössä torille, pitihän sinne sit lähteä mukaan.
Kierreltiin siellä. Tällä kertaa mukaan tarttui tosi nätti hame. Siinä kun luki,että "LAURA fashion fou you" niin enhän mä voinu olla ostamatta. Vaik se maksoikin 600 ruplaa.
Se on semmoinen musta/kultainen. No joka tapauksessa tooosi nätti :) Sit käytiin vielä tyttöjen kanssa pitseriassa. Ja koko tän ajan H-K teki läksyjä.. hmm.
Poden huonoa omaatuntoa? nääh. Kun palasin kämpille, niin sit jo lähettiinkin nuorteniltaan. Seurakunnassa oli tehty päivällä remonttia ja Alekseista huomas,
et se oli vähän väsyny. Mut oli ihan mukava ilta. Annettiin viimein Alekseille ne salmiakit. Sit ku jotkut pojat maisto niitä, niin reaktiot oli kyl unohtumattomat.
Ah, salmiakkia on aina hauska syöttää ulkomaalaisille. Ootan vaan, että saadaan vähän turkinpippureita ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.