IRC-Galleria

laura_sfa

laura_sfa

Eihän galtsua osaa enää käyttääkään, selkeästi liian kauan aikaa poissa täältä.
..koska edellinen oli aika täydellinen. siis. Ja kun kävelin äsken pikkutauniin (perus nettikahvila) niin se olikin kiinni ja piti kävellä kilometri lisää.. huoh. ja täällä ei oo sähköpistokkeita, niin oon vaan akun varassa..
Mut rustataanpa nyt ees jotain:

torstai 1.5. vappu. heräsin klo 5 ja olin juna-asemalla hyvissä ajoin vastassa perhettä ja jimiä. Hihii, oli superkivaa nähdä ne.
Torstaipäivä pyörittiin Tverissä ja tutustuttiin venäläiseen vappuhulinaan. Ja syötiin paljon sashlikkia, pelmenejä. ja jäätelöä. tietysti jäätelöä.
Perjantaina matkattiin paikallisjunalla moskovaan ja leikittiin turisteja. Punainen tori taas kaluttu läpi. Ostettiin läheisestä kauppakeskuksesta jimin kaa pieni teeastiasto.. :)
Ja sit käveltiin paljon pitkin vanhaa arbaattia (turistikatu), käytiin syömässä muu muu -ravintolassa ja ihasteltiin metrotunneleita.
Ei kai ihmeempiä, illalla takasin Tveriin.
Lauantai oli toripäivä ja hotellipäivä ja hmm.. Raahasin Jimin nuorteniltaan. Sen tukka keräsi katseita (sekä kadulla, että nuortenillassa) ja toimi kyllä hyvänä jäänmurtajana.
Tulkkasin melkeen kokonaan opetuksen jimille simultaanisti.. H-K tulkkas kans jotain pätkiä.
Tulkkaaminen onkin yllättävän raskasta, alkoi meinaan särkeä vähän päätä jo tunnin jälkeen... hehe.
Sunnuntainakin vaan oleiltiin Tverissä, kierreltiin kauppoja. Sit yöllä suomivieraat poistuivat. Ikävä jäi.
siinä se olikin. tosin aika tiivistettynä.
Ja irina muuten kokeili animaation tekoa. tuloksen näette tästä: http://www.youtube.com/watch?v=gHMDD8SOax8

Hassua: torstai ja perjantai oli pyhiä, niin sitten sunnuntai olikin arkipäivä. Esim. osalla oli kouluakin (me saatiin neuvoteltua tunnit pois)j

Sit maanantaina paluu harmaaseen arkeen. Ostin venäläisen näppäimistonja nyt oon tehny referaattia jo 3 sivua!

Ja eilen katteltiin tv:stä presidentti Medvedevin virkaanastujaisia. Hihii. vähän helmeä. Putin piti pitkän puheen ja Medvedev kanssa. Jotain tajusinkin, puhuivat niin ihanan hitaasti. Toista on yrittää ymmärtää uutistenlukijoita. Ne papattaa niin nopeeta, ettei ajatus ehdi millään mukaan.
Ja pidettiin myös sashalle pienimuotoisen yllätyssynttärit..

Huomenna aateltiin juhlistaa Hannan ja H-K:n synttäreitä tekemällä kiinalaista ruokaa ja herkuttelemalla. Kun on kerran vapaatakin, voiton päivä (2. maailmansodan loppumisen kunniaksi)

Ens viikolla on loppukokeet ja sit muut suomalaiset lähteekin perjantaina kotiinsa, paitsi mä mirka ja sasha jäädään urheasti tänne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.