IRC-Galleria

UniTorstai 14.08.2008 17:37

Näin mitä kummallisinta unta. Pelkäsin jo että alan haurastua niin, ettei minulla ole mielikuvitusta, joka loisi mielenkiintoisia unia. Erehdyin, onnekeseni :)

Koko jutun alkua en muista, mut siitä kun muistan ni häppäris oli keikka.. en ollut aivan varma mitä täs odotettiin. Kuulin kuitenkin et se ois Chamillionare xDD Noh.. lavalla kävi joku afroamerikkalainen mies ja yleisö hurrasi. Häppäri oli aivan täynnä (ja jostain syystä tila oli suurempi kuin tamino).. Minä siis hilluin yksinään yleisönjoukos enkä nähnyt ketään tuttua.

Lopulta keikka alkoi.. se olikin joku 6-7 henkinen suomalaisryhmä. Yhden biisin ne veti ihan ok.. ei kovin lupaava alku. Sit niiden teknikka jotenki petti.. yksi meni pois lavalt yleisön viereen jonkun roskapöntön näköisen tietokoneen ääreen (se mihi yleensä työnnetää roskat, ni siin oli se näyttö.. sellanen sininen.. tämä jätkä alkoi valitsemaan sieltä biisejä :S Se oli kosketusnäyttö ja biisit näkyivät kuvina, joita se pystyi rullaamaan näytöllä sormellaan.

Noh.. seitsämänjäsenisestä joukosta mieleeni jäi vain 1 pitkätukka.. en ollu nähnyt jätkää ennen, eli olin luonut unissani aivan uuden jätkän.. Kieltämättä siinä oli jotain tuttuja piirteitä puolitutuista :S Se veti sitten yhden soolobisin.. itseasiassa vasta biisin harjoitusversion a capellana. Eikä se osannut edes lausua niitä englanninkielisiä sanoja. Sitten kun hän alkoi vetää itse biisiä, lähdin harhailee vessaan. Nousin portaat YLÖS??? (häppäristä on portaat alas, jotka johtaa ulos, portaat loppuu häppärin aulaan, mut täl kertaa löysin portaat ylös??). Yksi kaksi alkoi eräänlainen peli. Siinä oli selviytyjät ja jonkinlaiset zombiet (vähän predaattorien näköisiä [niistä leffoist], mutta sinisiä ja niljaisia). Aina yksi selviytyjä muuttui zombieksi ja kun se kosketti muita, nekin muuttui.

Ekalla kierroksella jäin heti aluksi kiinni. Uusi kierros alkoi, juoksin sinne ylös ja löysin suihkuhuoneen. Menin suihkukaappiin ja aloin pitää ovea kiinni. Sitten tartunnan saanut tuli, yritti työntää ovea, mutta olimme pelin johdosta tasavahvoja, eikä hän saanut sitä auki. Mutta minä tollo en tajunnut että se on kaksoisovi ja hän pääsi siitä toisesta ovesta kevyesti sisään :) Oli mun kasvot näkemisen arvoiset (vaikken itse niitä nähnyt, mut tiän jostain syystä miltä ne näytti).

Kolmannella erällä olin ovelampi ja otin kaverin mukaan suihkukoppiin ja aloin pitämään ovea kiinni, kun kaveri piti toista puolta tuplaovista. Me päästettiin 2 muuta selviytyjää sisään (kaikki miehiä). Oven ulkopuolelle alkoi ilmestyä niitä zombeja jotka tynsivät ovia turhaan. Ne eivät päässeet sisään. Pian ulkopuolella oli 3 nuorta naista. Tiedettiin kaikki että ne oli tartunnan saaneita, mut ne näytti vain normaalilta. Sitten ne riisui ???? aivan alasti.. ne yritti päästä sisään viettelemällä meidät. Ne tarjos sitä itteään. Yksi yritti sitä toista ovesta pitäjää ja toinen minua ja kolmas muistaakseni vuorotellen kumpaakin. Otteemme lipesi ja kaksi niistä sai pään ovesta sisään, ovet jäi raolleen. Yksi kaksi me jätkät oltiin liki alasti :S Naiset tarjos vielkin mut mä toistin niille et "oon varattu, en voi pettää kumppaniani". Sitten ne sano et enkö haluaisi kerrankin yrittää kimppakivaa.. ja pian yksi naisista hyppäsi syliin ja säännöt pelis muuttui. Sai koskea mihin muuhun kohtaan tahansa, paitsi päähän. Pussata ei saanut.. toinenkin tyyppi sai naisen syliin.. kolmas nainen jäi ylimääräiseks ja en tajua mihi ne 2 muuta jätkää hävis :D No kun minä en naista saanut pussata, niin pyysin sitä kolmanneksi jäänyttä pussaamaan mun tyttöä..

Yksikaksi olinkin tanssilattialla.. siel oli mun tyttöystävä, sen sisko sekä ystävä, joka vähän toimi amorittaren hommissa mun ja tyttöystävän yhteensaattamises aikoinaan. Vähän aikaa tanssittuani niiden kanssa hain juotavaa ja tytöt valmistautui lähtemään. Siel baaris oli KENKÄTELINE, josta tytöt ottivat omia kenkiään jalkaan. Sitten yksi iso kaveri taustalla nosti yhtä ison kaverin ilmaan ja ne hoiperteli telineille päin.. miehet kaatuivat mun tyttöystävän päälle :S (En musita enää tarkasti mut musta tuntuu et siihe jäi samal joku muukin siihen alle..) Kmpesin miehet sivummalle ja otin tyttöystävän syliin ja juoksin miestenvessaan tyttöystävän kanssa, jotta näen valossa, että kävinkö mitään. tyttöystävä ei saanut naarmuja, mut vessassa oli entinen luokkakaverini, Juha. (Hän taisi olla se toinen miesten alle jäänyt tai sitten se loukkaantui muualla).. miun piti tarkistaa senkin kasvojen kunto (wtf)
????? Juhalla olikin leuassa pieni haava, mut hädintuskin vuoti. Tyttöystävä jäi nurkkaan istumaan ja minä kävin tarpeillani vessassa. Erillisessä huoneessa oli kusikouru ja aloin lirittää. Housut oli ihan nilkoissa ja pisuaarin yllä oli lasi.. ajatelin että ehkä siitä ei näy toiselle puolelle, että ehkä lasin toinen puoli on peili. Yritin kyyristellä varmuuden vuoksi että jos siitä näkee molemmin puolin läpi ettei tyttöystävä nää mun peenistä :S

En kuitenkaan jaksanut kyyristellä, joten keskityin kusemaan. Kusi oli eka keltaista, sitten tuli vähän verta, sitten kirkasta ja lopulta taas kirkkaanpunertavaa.. Ei siis sakeaa, kuin punaviini.. hieman kuin veteen seattua mansikkamehutiivistettä :S

Uni loppui siihen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.