IRC-Galleria

vappu oli kiintoisa.
perjantain oltii tytyjen kaa laival. en juonu mut oli vaik kuin kivaa. :p jaanan kaa bilé. tamperelaiset salibandy jätkät oli HOT. :D meinattii men niitte kyydis mut sit noi alko hannaa ja juur meen yksin. :p samac.
lauantai illal vein nouto pizzaa jukolan pihan ihmisil. TULIST.
sunnuntai aamuna sain ilkalta hyvän krappe puhelun. en tajunnu siit mtn. oli sekasi.
olin aika näkyisä päiväl ku pääsin liikkeel.kuvia myöhemmin. tukkani meni lentoon melkee.
otin keittoo siin vaa. kehon kaa hyvät keskustelut ja painittii maas. tai oikeestaa kierittii. tukkaa piti varoo mut joo. :D sit sain soittaa ambulanssin myöskin. huoh. siis en itselleni :D yks poika sai osumaa.

maanantain ilkka tuli aamul meil ja lahnattiin vaan koko pirun päivä. ois kyl voinu aktivoituu ja lähtee kaupungil. mentiin aikasin nukkuu.

tiistai hanna tuli meil yöks ja oli hyvyys. en tykkää enää nukkuu yksin.

keskiviikkona jouduin nukkuu yksin taasen.

torstain ilkka tuli. myös perjantain.

eilen oli aika hyvä pvä. :D aamul mentii rouskun tommin ja aarikan kaa ranttiksel ja paha oloni oli jo häipyny. onneks niin. mentii siit si saloon ja leena tuli kyydis.
haettii noil kaljat. menin kotio suihqqqq.

hanna tuli meil. lähettii kävelee ranttiksel ja mentii arskan kaut. mun auto pihas ja näin sen. :D oli kiva pikku punaisa. mut ehkä se vaihdetaan viel ehkä jos haluun ehkä tai niin ehkä.
semi soitti ja käski meiti mennä mäkitalon mikan mökil. no. haettii heku ja mentii sinne. ranttiksel ei si menty. :D oltii siel vähän aikaan mut oli hieman vähän porukkaa joten lähettii melkee samantein takas somerol. käveltii hannan kaa ja taru soitti. PONE pelasti ja heitti meitit rouskul. lähettii sit saloon vaikeuksien kaut. tai oikeestaa kaivolaan. oli myös draama kohtaus mut kaik hyvi taas.

siel porukkaa ja jtn. hengattii ehkä joku 45 min siel ja otettii parhai kuvii ja naurettii. :p soitin yhel pojal siin jossain vaihees myös. mentii junnun kyydil jonnekki mökkii. takan ahdast. hanna oli nallen sylis, mä jannen ja takku nogen. edes tyttö ja poika. söpöili. :D "vähän söpöö ku ne söpöili söpöst "

lopulta mentii sit nallel. ja mun varvas vuosi SUURIA MÄÄRIÄ verilammikoita mun kenkään ! sattuu. :s en tajuu mihin löin. tai tajuun mut en tajuu mikä se juttu on mihin sen sit löin. :p vaikeeta. mä hanna ja janne mentii sit jannel ja taru ja noge jäi nallel ja kallel. :D kalle nallen velinen.

taxi oli hupa matka. hmm. päästii jannel ja joo. juteltii jannen kaa ulkona terassil vaik kuin kauan ja jäädyin. ei se mtn. mut juteltii asiat selviks. hyvä niin. sit mentii nukkuu ja ni. päästii nukkuu sit hannan kaa jannen sänkyyn ja janne meni sohval. :p olipas juttu taas.

kiitos jannelle yöpaikasta. oltais jouduttu ehk kävelee muuten somerol. :D no. aki haki sit meitit salost. kaahailtiin. linda kikseis ja nauro ja selitti hyvii juttui. takku ja noge rönäsii mut MÄ rönäsin. :D hanna normi. nauroin ku katoin peiliin.

tack aki. oot mun lemppari !

annoin 2 e tupakkiin. ei halunnu bensa rahaa. :D mut lupasin kyyditä sen joskus sit saloon ku saan kortin. SIIT TULIKI MIELEEN. huomen alkaa autokoulu. :DDDDD

pekka tykkää salee mun suureisasta naurusta.

juorui kuultiin myös. :D KRHM. oli lempi leiskunu hieman tastuloil. parhain pari myös. :D kjdfh. nauru tulee taas.

keho ja matti tuli tänää rymättyläst. kiitti keho muute eilisist puheluist. <3

kehol meen koht.

EKA FORMULAT !

hyvä rägä. kimi melkee voittaa.

m0.

arvi.

ps. sori kimmo ku en vastannu enää viestiis. :<<< unohtu. OLIN KIIREISÄ SIIN VAIHEES.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.