IRC-Galleria

LISSU .Maanantai 27.03.2006 15:35

j00 .

ensinnäki. jumpan jälkeen aki haki mut ja bebi ja vietii neiti döräl. menin kotii suihkuu vaa si ja tytöt haki mu sit jossain vaihees. hain yhen kaljan dörält jonk oli velkaa ja sit mentii tankil. tarja meni röökil ja catan piti tankkaa. no. eka ongelma oli et tankki oli vääräl puolel autoo ja oli kolme minsaa aikaa kääntää auto. cata hirveellä kiireellä sit auton kaa jurrittelee ja hyvi kerittii. :D tarja katto hiukanmitä ihmet me tehään. HOHOH.
lähettii sit fokee. mentii citaril ja haetii jtn juatavaa. pois lähettyy huomasin viis ihqteinii siin cittarin ovensuus istumas ja lausahdin ystävällisen lauseen"rankkaa olla lissu tällä säällä" ja sit tuli takas "vitun pissis" ::D tuamone rebes ja kysy et niin mitäs. tytöt men paniiC ja kielsi kaiken sanomisensa. :p naurettii tarjan ja jaanan kaa. cata venas autos.
päästii sit jontul ja mä aloin värjää tarjan hiuksii ja niist tuli mini hyvät. :o HYVÄ MINÄ . \o/
cata teki jaanan hiukset ja vissiin jtn tarjallekki+ en muist. kännilinda.
mentii kontiol ja ei osattu. :p mentii juur hetken siel mettäs ristiin rastiin. soitin ilkal et vittu vois oottaa meit vinkil ja sais kulkee edel ni me tullaan messis. niin tehtiin. tarja hyvä kuski. <:
kontiol oltii sii vaa. ei kyl olli hääppöset bileet. :s käytiin somerol ja takas kontiol. pädettii siel si vaa ja joo. :DD NI. öö. joo. lähin ennen ilkkaa ja mentii keitaal, heitettii myös taneli siin si kotii. tai "tien varteen". hash. keitaal likat söi jtn kamalaa hamppaa ja mä söin catan ranskalaisii. siin tuli joku kauhee tappeluki jollai paril tyypil ja mä nauroin. :D likat oli paniikis koska oli pelottavaa sakkii kuulemma ja ne voi käyd pääl tjn ne selitti. HA !
sammuin samantein ku saatiin cata kotii. jontun asunnol tuntu olevan 45876521 porrasta. sentäs en kaatunu. <:
aamul herättii ja tehtii ruakaa + käytii suihkus. sit haettii cata ja mentii MYLLYY shop. oli kiva reissu. kaikki osti jtn söpöä. lindapaita on kivis. tykästyin myös jaanan takkiin. jaanamainen on ! sit vaa jtn sii pädettii siel ja tultiin takas päin. tytöt heitti mut somerol ja menin arskal enaa hoitaa. ilta hyvin. meseilin vaa pojan kaa ja katottii pari leffaa systerin kaa. ei muut. sain 20 € onneks.
sunnuntain nukuin pitkään ja tulin kotii. ilkka tuli meil yöks ja aamul menin kuolleena kouluun koska en nukkkunu hyvin kosk nukuin päiväunet ja juur saan taas sit illal unta. :s tyhmä minä. mut ei she mtn.
VKN LOPPU SI JUUR HYVÄT PLÄÄNIT ! lissut valtaa KRHM pleissin. <;


arvi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.