IRC-Galleria

lineartt

lineartt

don't break your neck, love, because she's gorgeous.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

porvooo.Torstai 29.05.2008 17:49

jejjejjjjjeeeew.
oltiin tietysti porvoossa seiskaluokkalaiset retkellä. luokat A, B, C, D ja E. istuin iinan vieressä meno ja paluu matkan. (iina rakstan suoh <3) menomatka oli täyttä huminaa ja heitettiin tietysti läppää. menomatka oli kiva ja matka kesti noin 45 minuuttia koululta porvooseen.
no sitten, ku päästiin porvooseen saatiin kartta reitistä ja tehtävät liittyen reitin varella oleviin nähtävyyksiin. kiertelin nellin, aurin, annan, karon, tiian, iidan ja jennan kanssa. käytiin cittarissa ja noi osti kaks isoa jätski pakettia jotka sitten söivät. ite söin oman twister jätsikini.
nähtävyyksiä mitä nähtiin oli ainakin porvoon kirkko ja jotkut paholaisen muotoilemat kolme porrasta. emmää tajjuu. porsoovva oli kivoja niinsanottuja kujia joita pitkin seikkailtiin. siellä oli mahtava ilma ja maisemat. ahnam <3
sit saavuttiinkin bussien luokse ja syötiin eväitä samalla odotellen muista buddeille. eväinä oli trippi ja juustosämpylä. nami. istuskeltiin siinä laiturilla samalla aurinkoa ottaen.
sitten päästiin takaisin bussiin ja oli aika lähteä kotiin. paluumatka oli todellakin lepposa. nukuin koko matkan ja iina kuunteli musaa kuten meitsikin.

tää reissu oli kyllä mukava, jos ei lasketa pienie skitsahduksia nellille ym ym. emmä sille siilleen skitsahtanu, mutta mielessäni skitsahdin.
tos vieres on viel kuva paluumatkasta, ku nukun. xDDDD
onpas lepposaa.

VOI LOL TOI KUVA XDXDDD
>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.