IRC-Galleria

aamu alko ainaki lupaavasti. Tiistai 30.09.2008 16:04

Steve koputteli mun huoneen ovea eilen illalla siina kymmenen maissa ja ilmotti etta saan nukkua pitkaan jos haluan, lupas hoitaa aamuaskareet ja vieda lapset kouluun. Silla oli joku kurssi tanaan tj, ettei mee toihin. Aaw <3 Normaalisti oon laittanu kellon soimaan vahan ennen seiskaa, mut tanaan nousin vasta ysilta. Luksusta...
Ja siina vahan ennen kymmenta tescon mies tuli tuomaan taas viikottaisen ruokalahetyksen. Siina sit raahasin tavarat keittioon, ja pistin omille paikoilleen. Nyt on taas ruokaa, jee.

Mulla on tanaan jokaviikkoinen kokkauspaiva, ku vanhemmilla on pitka paiva toissa. Lupasin tehda pitsaa :) Sarah teki eilen illalla sen pohjan jo valmiiks, ni mun homma jaa suht yksinkertaseks.
Ajattelin teha myos niit korvapuusteja, mitka on ollu tahan asti menestys. Suomalainen ruoka nayttaa maistuvan kaikille taalla. Mika on tietty ihanaa... Auttaa omaaki sopeutumista taalla, ku tekee asioita, mita on tottunu tekemaan omassa kotimaassaki.

Joku paiva talla viikolla pitais yhden suomalaisen sonjan kanssa ottaa tuubi, eli metro sohoon, ja kayda ilmottautumassa kielikurssille, mika alkaa ens viikolla. Se ois tiistai ja torstai iltasin, ja sita pitaa englanninopettajaks opiskelevat. Kurssin hinta vaivaset £25 vuodelta, eli jos sinne ei joka kerta jaksa raahautua, ei kaytannossa meneta juurikaan mitaan, ainakaan siis rahallisesti. :)

Mut joo, tassa asuu melkeen naapurissa yks nuorekas suomalainen perhe, ja lupasin kayda moikkaamassa sita aitia ja muksuja tassa aamupaivalla. Ovat kans just muuttaneet tanne, eli eivat oikeen viela tunne naapurustoa jne.

Mut jeespoks, mukavaa paivaa sinne taas kaikille.

Ps. Erityisesti isot halit perheelle, merville ja saanalle. Miss you :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.