IRC-Galleria

No vois taas raapustella jotain...Torstai 23.04.2009 18:03

Eli edelleen kiirettä pitää ja veikkaisin että asia ei tuu muuttumaan pitkiin aikoihin. Nyt oon ollu kyl vähän ilosempi ja energisempi, kun vaihdoin valmennuskurssin iltaryhmästä aamuun - luennot on 10-14, eli jopa inhimilliseen aikaan. Kovin oon suunnitellu että heräisin aamulla aikasin vielä lukee, mut aika tasaseen tahtiin on tullu noustua siinä puol yhdeksän maissa, eli kirjat hengailee aamusin repussa ja mä keskityn olennaisempiin asioihin, kuten aamupalan syöntiin etc, etc.
Elias ja elisa on kaasutellu pihaan siinä vähän ennen kymmentä ja sit ollaan ajeltu tonne halisiin kurssille. Sieltä sit kirjastoon lukee ja omantunnon mukaan ollaan menty sen omatoimisen lukemisen kans. Aika hyvin ollaan jaksettu lueskella sinne kahdeksaan asti, mut esim. eilen oli NIIN kova nälkä ja päätäkin vähän särki ettei sit millään pystyny olee siel niin pitkään. Lähdin sopivasti kotiin ennen lemmenviemää :D ja tottakai katoin sen kun kotona olin niihin aikoihin. Myöskään sinkkuelämää ei voinut missata...
Kun se nyt vaan on niin PARAS <3 jos ois ylimäärästä pätäkkää ni ostaisin sen kaikki tuotantokaudet heti. Immediately!
Mut joo. Illalla sain kuitenki itteäni niskasta kiinni ja lueskelin sängyllä makroteoriaa... Onneks aina välillä soi puhelin, et heräsin taas päiväuniltani ja sain hetken taas luettua. :) Eli joo, pilkkimistä se touhu enemmänki tais olla.

Aika paljon on nyt puuhaa tosiaan, kun kansiksen kurssi on vieny ihan hirveesti aikaa... Ja ei oo sen takii sit oikee ehtiny edes lenkille. Tai salille. Tai oikeestaan yhtään mihinkään. Ois ollu kiva mennä esim. edisoniin juhlistaa kuusiston synttäreitä, mut ei vaan pystyny. Hitto.
Ja nyt sit huomenna jätän kansiksen kirjan taas sivuun ja ois pakko päntätä vähän tota alkoholipassi asiaa. Koska tentti on maanantaina. Ja jos en pääse sitä läpi, ni mun työt raflassa siirtyy myös noin kahdella/neljällä viikolla. Et jes.
Moni sitä on ihmetellykki et miks mulla sitä passia sit ei oo, kun oon ollu baarissa töissä kuitenki jo pari vuotta :D Mut kun siellähän ei tarvi olla passi kun vaan vastaavalla henkilöllä. Ja nyt siis kun tuolla vesihiidessä ollaan töissä aina YKSIN (voihan perse....) niin sillon se paikan vastaava olen MINÄ, ja mulla on pakko olla se hiton passi.
Jep.
Ja sit tiistaina ois myös enkunkieliset AMK-pääsykokeet, mihin en oo lukeny yhtään. Tossa noi materiaalit on hengaillu pöydällä vaikka kuinka kauan ja monet kerrat oon kirjottanu kalenteriin että "tänään aloita lukee amkin pääsykokeisiin" :D Et joo, oon vähän laiska ja saamaton... :)
Mut perjantaina vois yrittää niitä lueskella sen alkoholipassikirjasen lisäks.

Lauantaina en aio lukee yhtään mitään! Ja piste. Koska sillon lähetään tyttöjen kans (tiia, jenni, tanja, jonna ja minä) jennan luo poriin. <3 aaw.
Juhis on häädetty pois ja me ei oteta miekkosia mukaan. Mikä on vähän outoa, koska en muista ehkä ainuttakaan kertaa et oltais oltu tolla porukalla vaan tyttöjen kesken, tai siis silleen että oltais saatu koko kööri kasaan. Mut nyt saatiin ja se on hyvä juttu se. Päivällä vietetään aikaa kaupoissa ja sit illalla meillä on varattu pöytä raflasta.
Sieltä sit baarin kautta kotio nukkuu päätä selväks.
Toivon kovin et lähettäis sunnuntaina kotiin ajoissa, koska tosiaan tota luettavaa on PALJON... Mut sen näkee sitten.

Ja mitäs vielä... Kaikki on muuten ollu hyvin, mut pari romahdusta väsymyksen ja liiallisen stressin takia oli tossa vähän aika sitten. Mut nyt taas kaikki hyvin. Niin ja pojan kanssa tuleepi nyt lauantaina 3kk täyteen? :D Aika menee niiiin nopeesti. Hui.
Mut oon onnellinen. :) Eli ei ole valittamista. Todellakaan.<3 Se vaan vähän harmittaa kun alkaa noi työtkin tossa kurssin ja omatoimisen lukemisen ohessa ,ni aika on suhteellisen kortilla. Mut kesä on täällä jo kohta... Ja samoin pääsykoe. Sen jälkeen on vaan töitä, ja pystyn niihinki vaikuttaa suhteellisen hyvin. Siis et mitä vuoroja otan vastaan etc etc.

Mut jees. Voisin ehkä palata taas kirjojen pariin ja edes yrittää olla ahkera.

Mo :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.