IRC-Galleria

KOIRAKUUME.Maanantai 23.03.2009 11:15

Dodih, vkl taas ohi ja seuraavaa taas odotellessa.
Perjantaina lähdin tosiaan saloon ja pappa tuli hakemaan mua juna-asemalta heille. Siellä oli papan molemmat siskot kylässä ja juteltiin siinä niitä näitä. Tuntuu hassulta et hekin on jo niin vanhoja... Tai kun ei siis tunnu siltä. Pappaki on jo 80 ja ne sit jo kahdeksankymmenen paremmalla puolella, isosiskoja kun ovat. Tuntuu et ne ei oo vanhentunu yhtään, vaan on aina pysyny samanlaisina. Äiti sano samaa myös. Etenki ku he on molemmat ollu jo nuoresta pitäen aika "tätimäisiä" :D
Mut joo. Äiti tuli hakemaan mua joskus kuuden jälkeen, mentiin kotiin ja lähdin siitä melkeenpä sit samantien ajelee somerolle. Siellä sit illanviettoa, käytiin myös syömässä jussin baarissa ja oli aika hyvää. Nam.

Sit lauantaina hengailua. Käytiin mm. kattoo marikan jack russelin pentua <3 Se oli niiiiiiiin ihana :D tuli koirakuume. Ja illalla joskus seittemän maissa hyvästelin taas someron ja lähdin saloon pelaa bilistä jennan, jennin, juhiksen ja esan kans. Sieltä sit antonioon syömään ja sit zetan kautta rock'n hoodiin. Istuttiin iltaa johonki kahteen asti ja sit lähdin ajaa kotiin viitanummelle. Ehdin olee siellä ehkä 5min. ja lähdin ajaa taas somerolle. :D haha. Vähän taisin pilkkiä siinä ajaessa, väsytti ihan hirveesti. Mut selvisin kumminki.
Hain yhden humalaisen hämiksestä ja sit vihdoin nukkumaan. <3 Zzz...

Sunnuntaina mentiin porukalla käymään forssassa, käytiin moikkaa lindan ja ilkan uutta koiranpentua - Onnia! Näytti pieneltä karvaselta pehmonallelta :D tai leijonalta. Katsastettiin samalla myös keskeneränen kämppä, mist valmiina tulee kyl tosi hieno. Tykättiin siitä kovin.
Visiitin jälkeen kebun ja näköalatorni reissun jälkeen takas somerolle ja lotta kotiin saloon.
Hengailua äitin ja turren kans, (pitkästä aikaa <3) ja sit kehon ja niinan kyydillä takas turkuun. Olipa kivaa kun ei tarvinu tulla junalla, oli niin hitosti taas tavaraakin. Vaihteeks.

Nyt sit taas maanantai, ja paluu arkeen.
Pitäis kohta täyttää AMK ja yliopistohaku lomakkeet netissä. Ettei vaan unohdu...
Hiemanko ärsyttäis jos ois koko kevään lukenu turhaan :D Kun ei pääsis kokeisiin kuitenkaan.
Juu ei! EI ei ei...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.