IRC-Galleria

Vuosihoroskooppi 2009Perjantai 30.01.2009 19:59

Kaksoset

Yleisnäkymät:
Saturnus ja Uranus vaikuttavat koko vuoden T-ristissä merkkiisi ja se on hyväksyttävä haasteellisena kuviona, joka toki pitää sisällään upeaakin upeampia mahdollisuuksia. Mahdollisuudet avautuvat kuitenkin vain sellaisille Kaksosille, jotka kuuntelevat tarkasti itseään ja sisällään vellovaa ahdistavaa tunnetta. Ahdistus kertoo asioista, joista on pyrittävä pääsemään irti mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Elämäsi on muuttumassa radikaalisti parempaan ja vapaampaan suuntaan, mutta jotkut omaksumasi rutiinit ja velvoitteet ovat pahasti tiellä. Tämä vuosi kannattaa pyhittää turhista velvoitteista vapautumiseen, sillä vasta päästettyäsi irti vanhasta, voivat uudet tuulet puhaltaa elämääsi. Kriittisimmät ajankohdat ovat helmikuu ja syyskuu.

Menestys:
Edellä mainittujen ”pahisten” vastapainoksi Jupiter seilaa kolmiossa merkkiisi lähes koko vuoden ja tarjoilee valtavasti kaikkea kivaa heti kun saat hiukankin lisää köyttä itsellesi. Ensimmäiset tilaisuudet menestyksekkäisiin uusiin aloituksiin osuvat huhtikuulle ja seuraavat sitten heinäkuulle ja joulukuulle 2009. Nämä kolme kuukautta ovat sinulle äärimmäisen luovaa aikaa, jolloin ideasi puhkeavat menestyksellisimpään loistoonsa vuosikausiin. Pidä huoli, että kuulut niiden Kaksosten joukkoon, jotka tekevät tietoisesti töitä vapautensa puolesta, niin pääset nauttimaan myös näistä upeista mahdollisuuksista. Luovuus ei toimi ahtaissa tiloissa eikä ahdistavassa tunnelmassa.

Rakkaus:
Venus vaikuttaa merkissäsi 5.7 – 31.7 välisen ajan. 11.7 myös Mars saapuu merkkiisi Venuksen vanavedessä ja heinäkuu on näin ollen sinun ehdottomasti paras kuukautesi ainakin astrologisesti mitattuna. Lisää onnea ja ihanuutta rakkausrintamalle tuovat Venuksen tekemät kolmiot Jupiterille ja Neptunukselle heinäkuun viimeisellä viikolla. Lomalla kannattaa siis hemmotella itseä aivan viimeisen päälle, sillä myös tämä kaipaamamme rakkauselämä toisen ihmisen kanssa toteutuu juuri niin suurena kuin olemme valmiita itse itseämme rakastamaan. Pidä siis hauskaa, hulluttele ja nauti kaikin mahdollisin tavoin kaikesta mahdollisesta ympärilläsi nimenomaan heinäkuun aikana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.