IRC-Galleria

vklopun odotusta :)Perjantai 06.03.2009 00:17

Kävin päivällä koittaa pitkäst aikaa suihkurusketusta ja nyt haisen - pahalta :D aika ummehtunu tuoksu tossa väriaineessa :D Kävin myös kirjastos vähä lukee ja sit myös kaupassa ostaa herkkusienii mökkireissuu varte. Nam, sienii - sinihomejuustoo - pekonii. <3
Heräteostoksiltakaan en säästyny, näin ihan mahtavan mekon ja oli tietty pakko saada se. Ei tarvi ainakaa stressata siitä mitä pistän päälle nooran lakkiaisiin. :) Homma siis hoidossa jo hyvissä ajoin. Pari kiloo vois kyl tiputtaa ni näyttäis vielä kivemmalta :DD
Nii ja mun on kyl oikeestaa ihan turha parkuu mun paskaa rahatilannetta... Koska just esim. nää heräteostokset mut tähän tilanteesee on ajanu. Aijai.
Huomen pitäis heräillä ajoissa et ehtis vähä lukee. Lähtö somerolle ois kai tos jo päivällä, saan onneks kyydin. Sit jossain vaiheessa illemmalla kaupan ja alkon kautta mökkeilee ja avannon tekoon. Jaiks. Voi olla et saa pari drinksuu juoda ennenku mut saa polskii. :)
Perjantaina siis vähä jotai bilet... Ja sit lauantaina pilkille? :D En oo ikinä ollu.
Ja lauantainaki kai vois lämmitellä saunaa ja ottaa pari siiderii. Sunnuntaina ehkä moikkaa äitii saloon ja sit jossai vaiheessa pitäis raahautuu taas takas turkuun. Siin se sit kai.
Mut jooh... nyt vois kattoo ton meidän häät :D ohjelman loppuu ja sit mennä pakkailee vkloppu tavaroita laukkuun. Palataan.
Hauskaa viikonloppuu kaikille <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.