IRC-Galleria

lovefool

lovefool

Ulkomailla pysyvästi - Adios Amigos. Status tsekattu 23rd of August 2015.

Revetkää tuosta. =PSunnuntai 24.12.2006 22:00

Madde89_

pakkauslaput kunniaan.

Ylläpidollista astiaa :PPerjantai 15.12.2006 17:44

* Kirjoittamasi julkiset päiväkirjamerkinnät näkyvät kaikille: vanhemmillesi, tuleville työnantajille, puolisollesi, lapsillesi sekä ihmisille joille et välttämättä haluaisi kertoa mitä viime viikonloppuna tapahtui onnelassa! Tekstin poistaminen Internetistä täydellisesti on myöskin yleensä mahdotonta, joten mieti, mitä kirjoitat, sillä sitä saatetaan käyttää myöhemmin hyväksi kun haet eduskunnan puhemieheksi!

* Muistathan kunnioittaa myös muiden ihmisten yksityisyyttä. Älä mainitse muita ihmisiä nimeltä, nimimerkiltä, höpöilynimeltä, tai sänkynimeltä, mikäli sinulla ei ole siihen heiltä lupaa! Tällöinkin suosittelemme käyttämään pelkkää etunimeä sekä sukunimeä (sos.turv.tunnus on plussaa).

* Yhteystietojen, esim. sähköpostiosoitteiden tai puhelinnumeroiden mainitseminen päiväkirjassa on kiellettyä, ja mikäli tätä sääntöä rikotaan, soittaa ylläpito kaikkiin mainittuihin numeroihin pilapuheluita tulevana viikonloppuna, sekä arkiöisin n. klo 05 aikaan "onko tyyny hyvin?"-tyylisiä herjoja. Myöskin mainitut sähköpostiosoitteet ilmoitetaan eläinpornosivustojen spämmäyslistoille ja vieläpä tuplaten.

* Tekijänoikeuslain suojaamien tekstien, esim. laulujen sanojen, runojen tai novellien julkaiseminen päiväkirjassa on kielletty. Luonnollisesti tämä ei koske itse kirjoittamiasi taidetekstejä, jotka olet "mukamas vahingossa" kirjoittanut samalla lailla kuin tunnetuimmat laulut.

* Noudatathan myös hyviä tapoja ja Suomen lakia. Päiväkirjaa koskevat muutkin IRC-Gallerian säännöt, joten esim. rasistiset, yli-eroottiset ja väkivaltaiset tekstit ovat sallittuja.

* Ylläpito poistaa sääntöjen vastaiset tekstit ilman erillistä varoitusta tai selvitystä kuuden kuukauden kuluttua niiden lukemisesta ja arkistoimisesta. Räikeä sääntöjen rikkominen johtaa viikon jäähyyn (joudut viettämään sen rovaniemellä jäissä täytetyssä paljussa) tai pahimmillaan tunnuksen poistamiseen tai mollaamiseen.

-Ensiferum-Maanantai 11.12.2006 13:06

Tasted the snake's poison,
broken every bone.
Felt a thousand gunshot
wounds, but
there's nothing that whiskey
can't cure.

DuuniputkiLauantai 21.10.2006 22:06

En ole kirjoitellut mitään tänne pitkään aikaan, vaan olen vain painanut liian pitkiä päiviä. Yksin on raskasta, ja nyt ehkä sillä saralla saatoin löytää onnen ja ehkä mahdollisuuden normaaliuteen =)

Well. vihjeenä vielä kaikille, että älkää koskaan ryhtykö työn orjiksi kuten minä... joka pvä 14h duunia tekee ihmisen hulluksi.

Perjantai.Perjantai 22.09.2006 11:15

Jee! Enää kaksi työpäivää ja sitten vapaapäivä!!! Tottakai pidän töistä ja rahasta, mutta vapaapäivätkin on kivoja :) varsinkin kun olisi mukava katsoa telkkaria joku pvä ja vaan
pelkästään löhötö. Sellaista näyttöä, millaisen halusin, en löytänyt vielä eilen etsimällä, mutta pitää etsiskellä tänään uusiksi... Niin... :( sitten pitää myöskin pakata tavarat huomisen perheiltaa varten... siskon miehen perheet yms yms kaikki tulossa ja astiat tulee tietty minulta, ja minähän ne joudun tietty pakkaamaankin ja kantamaan autolle *murh*

"Aamu on ihmisen parasta aikaa"Torstai 21.09.2006 11:33

Kunnon kuppi kahvia ja auringonpaiste :) Voiko ihminen kaivata enää muuta? Jep. Onnellisuuden takaa myöskin ajatus upouudesta tietokoneen litteästä näytöstä ja lupaus sunnuntain vapaapäivästä :) Kyllä se raha on ihmeellinen asia. Laittaa ihmisen hymyilemään =D

Voisko päivä enää paremmin nyt alkaa ...Keskiviikko 20.09.2006 14:17

Huoh.

Ennakot myöhässä, eikä vielä tilillä, ja dösätsetti vanhenemassa. Hyvin lähti tämäkin päivä sitten kulkemaan, vaikka olin suunnitellut aivan toisin :) noh. minkäs teet. Hyvä päivä tästäkin tulee. On vain töihin aikasta pitkä kävelymatka ja samanlainen takaisin, mutta ainakin saan kuntoilua *lol*

Hyvää huomenta :uPerjantai 15.09.2006 12:00

Tänään on hyvä päivä ;) KAUHEA darra päällä, hammaslääkäriaika kohta (09.30) ja haisen kuin rankkitynnyrille. Eli kylä lähtee!

Tänä päivänä ei ole kuin yksi tie jota kulkea, ja se on kirkkaasti ylöspäin ;)

Hyvää huomenta siis kaikille!

Huvittavaa.Torstai 14.09.2006 12:36

Luuleeko ihmiset että minusta on hauskaa herätä aamulla kello kahdeksan ja ryhtyä sen jälkeen välittömästi riitelemään? (lue:kuuntelemaan naisen jorinaa) Noup. ei ole. Elämä olisi niiiiiiiiiiiiin paljon helpompaa ilman teitä. Uskokaa pois. Mutta kaikesta huolimatta, puhelimeeni en tänään vastaa, ellen halua (ja kukaan ei voi pakottaa vastaamaan), ja mitään en tee, ellei mieleni niin halua tehdä. piste. aamen.

Ps. Hyvää huomenta! ;)

Aamu.Keskiviikko 13.09.2006 14:22

Kiitos kysymästä. Aamuni alkoi loistavasti :) mutta siteeraten Alexander Graham Belliä: "-älkää tuoko sitä pirun vehjettä häiritsemään eloani!" Kysymys oli siis puhelimesta. Ostin juuri uuden mukavan motorolan ja se pirisee niiiiiiin ärsyttävästi että ei tosikaan. Ei siis soittoäänet, vaan se ääni kun puhelin huomaa ettei puheluun ole esim. vastattu aiemmin ja päättää "piipillä" huomauttaa siitä. :) Mutta anyhow! mukavaa päivää kaikille! _o/