IRC-Galleria

lovefool

lovefool

Ulkomailla pysyvästi - Adios Amigos. Status tsekattu 23rd of August 2015.
En muista paljoakaan syntymäpaikastani, siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisarusteni kuolleen ja kaipaan heitä niin. Muistan myös päivän jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään mutta hän oli niin sairas.

Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme toisiamme vasten, kukaan ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja! Olemme kaupassa missä on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääntä täältä. Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti pienistä ihmisistä, lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, aivan kuin haluisivat leikkiä kanssani!

Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme. Joskus ilkeät ihmiset pelästyttävät meidät lyömällä ikkunaan. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä!" "Minä tahdon tuollaisen!", mutta emme pääse koskaan lähtemään kenenkään mukaan. Siskoni kuoli viime yönä kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin kuinka elämä hiljaa lähti hänen laihasta ruumiistaan. Olin kuullut että hän oli ollut sairas ja minut pitäisi myydä äkkiä alennushintaan, jotta he pääsisivät minusta eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen aamulla ainoa ääni joka suri häntä kun aamulla hänen ruumiinsa otettiin pois häkistä ja heitettiin roskiin.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella halusivat minut! He olivat ostaneet minulle kupin ruokaa ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön isä ja äiti kehuvat minua suloiseksi ja kiltiksi pennuksi! Minut nimetään Enkeliksi. Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta! He ovat helliä ja rakastavat minua! Hellävaroen he opettavat minut erottamaan oikean väärästä. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään minä kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta rentouduin kun paras ystäväni, pikku tyttö sanoi sen olevan ok. Eläinlääkäri sanoi varmaan surullisia sanoja perheelleni koska he näyttivät onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kavattajajista" ja siitä että vanhempiani ei oltu kuvattu. En ymmärtänyt lääkärin puheita, ainoastaan minua koskee nähdä perheeni niin surullisena! He silti rakastavat minua hyvin paljon ja minä heitä!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita minuun sattuu pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikku tyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni vahva pentu, mikä minun kuuluisi olla mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikku tytön niin surullisena ja kuulen vanhempien sanovan "Nyt on varmaan aika..." Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärilla eivätkä uutiset ole koskaan hyviä.

Aina puhutaan synnynäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringon paisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani. Juominenkin koskee. Yritän nousta mutta voin vain inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kunpa tämä kipu menisi pois! Kunpa pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa! Ihmiset halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta enää. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni. Pikku tyttö halaa minua hellästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni jossain kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta.

Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla eli pienella hännän heilautuksella ja hellällä kuonon tökkäisyllä. Olin toivonut viettäväni vielä monta ihanaa vuotta heidän kanssaan, mutta niin ei vaan ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri "Eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän että tulee kulumaan monta vuotta kunnes nään rakkaan perheeni uudelleen.

Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää toivoen että se pysäyttäisi moraalittomat kasvattajat ja ne jotka kasvattavat pentuja vain rahan eikä rodun parantamisen vuoksi.

1999 J.Ellis

Naisen 4 ihmettä:Torstai 03.05.2007 13:47

1. Kostuu ilman suihkua
2. Lypsää maitoa ilman ruohoa
3. Vuotaa verta haavoittumatta
4. Jäykistää luuttoman lihan ;)

No animals vere harmed in doing this.Torstai 03.05.2007 03:55

IMPORTANT: No animals were harmed in the transmission of this message, although the yorkshire terrier next door is living on borrowed time, let me tell you. Those of you with an overwhelming fear of the unknown will be gratified to learn that there is no hidden message revealed by reading this warning backwards, so just ignore that Alert Notice from Microsoft. However, by pouring a complete circle of salt around yourself and your computer you can ensure that no harm befalls you and your pets. More.
Olen: joni
Haluan: juankosken lähellä sijaitsevalle paikkakunnalle mökille :D
Minulla on: jatkuvasti kivaa
Vihaan: jotakuten kaikkia ja kaikkea
Pelkään: joulupukkia
Kuulen: jatkuvaa nalkutusta
Pohdin: jatkuvasti rahaa
Rakastan: joulua
Minuun koskee: jatkuvasti
Minä aina: jumppaan
Minä en ole: järin kiva ihminen
Laulan: järkyttävällä äänellä
Itken: joskus
En ole aina: jatkuvasti koneella, vaan aina
Kirjoitan: jorinoita työkseni
Hämmennyn: jatkuvasta kiireestä
Tarvitsen: jumppaopettajaa
Minun pitäisi: jakaa rakkauttani enemmän <3

Asunnonomistaja.Keskiviikko 28.03.2007 14:18

Olen nyt sitten virallisesti peeaa. Asunto ostettu ja muutto lahteen edessä 30.10!!!

ViinidieettiMaanantai 26.02.2007 19:21

Moi...pakko kehuu sulle,
kokeile sääkin!! Mä oon
kokeillu uutta
VIINIDIEETTIÄ... Ihan
uskomaton dieetti: heti
ekalla viikolla hävis kolme
päivää!!!

Kovis CowboyMaanantai 22.01.2007 06:38

A cowboy rode into town and stopped at the saloon for a drink. Unfortunately, the locals always had a habit of picking on newcomers. When he finished, he found his horse had been stolen.
He comes back into the bar, handily flips his gun into the air, catches it above his head without even looking and fires a shot into the ceiling. "Who stole my horse?" he yelled with surprising forcefulness.

No one answered.

"I'm gonna have another beer and if my horse ain't back outside by the time I'm finished, I'm gonna do what I dun back in Texas and I don't want to have to do what I dun back in Texas!"

Some of the locals shifted restlessly.

He had another beer, walked outside, and his horse was back! He saddled up and started to ride out of town.

The bartender wandered out of the bar and asked, "Say partner, what happened in Texas?"

The cowboy turned back and said, "I had to walk home!"

Bubba tuntee kaikkiMaanantai 22.01.2007 06:24

Bubba was bragging to his boss one day, "You know, I know everyone there is to know. Just name someone, anyone, and I know them."

Tired of his boasting, his boss called his bluff, "OK, Bubba how about Tom Cruise?"

"Sure, yes, Tom and I are old friends, and I can prove it." So Bubba and his boss fly out to Hollywood and knock on Tom Cruise's door, and sure enough, Tom Cruise, shouts, "Bubba! Great to see you! You and your friend come right in and join me for lunch!"

Although impressed, Bubba's boss is still skeptical. After they leave Cruise's house, he tells Bubba that he thinks Bubba's knowing Cruise was just lucky.

"No, no, just name anyone else," Bubba says.

"President Clinton," his boss quickly retorts.

"Yes," Bubba says, "I know him, let's fly out to Washington."
And off they go. At the White House, Clinton spots Bubb on the tour and motions him and his boss over, saying, "Bubba, what a surprise, I was just on my way to a meeting, but you and your friend come on in and let's have a cup of coffee first and catch up."

Well, the boss is very shaken by now, but still not totally convinced. After they leave the White house grounds, he expresses his doubts to Bubba, who again implores him to name anyone else.

"The Pope," his boss replies.

"Sure!" says Bubba.

"My folks are from Poland, and I've known the Pope a long time."

So off they fly to Rome. Bubba and his boss are assembled with the masses in Vatican Square when Bubba says, "This will never work. I can't catch the Pope's eye among all these people. Tell you what, I know all the guards so let me just go upstairs and I'll come out on the balcony with the Pope."

And he disappears into the crowd headed toward the Vatican. Sure enough, half an hour later Bubba emerges with the Pope on the balcony. But by the time Bubba returns, he finds that his boss has had a heart attack and is surrounded by paramedics.

Working his way to his boss' side, Bubba asks him, "What happened?"

His boss looks up and says, "I was doing fine until you and the Pope came out on the balcony and the man next to me said, "Who's that on the balcony with Bubba?"

Nonnih. ja viikon vitsi.Maanantai 22.01.2007 05:55

Kaikkihan me olemme kuulleet siitä että ihmisillä on munaa tai palleja tehdä jotain, mutta tietääkö kukaan eroa?

Noh, mutta kerrotaanpas se kaikille tässä vaiheessa.


MUNAA - on se kun saavut kotiin kavereiden kanssa vietetyn illan jälkeen, tapaat vaimosi eteisessä luuta kädessään ja sinulla on munaa kysyä:

"Oletko vieläkin siivoilemassa vai meinasitko lähteä lentoon jonnekin?"


PALLEJA - on se kun saavut kotiin kavereiden kanssa vietetyn illan jälkeen, haisten parfyymille ja bisselle, huulipunaa kauluksessa, läimäisten vaimoa perseelle ja sinulla on palleja sanoa:

"Sinä olet vuorossa seuraavaksi"Tämän selvityksen jälkeen kellään ei pitäisi olla enää epäselvää mitä kyseisillä sanoilla tarkoitetaan, kun niihin viitataan.


Lääketieteellisesti ilmaistuna taasen, lopputuloksella sanan käytössä ei ole mitään väliä, sillä molemmat johtavat varmaan kuolemaan.