IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Rakkaan isoäidin muistoa kunnioittaen.Maanantai 08.10.2007 10:53


Rakas isoäiti.

Ensimmäisen kerran tapasimme joskus heinäkuun alussa vuonna 1983. Olin silloin vielä sellainen pieni rääpäle, mutta taisin olla pitkään odotettu rääpäle.

Lapsuudesta muistan aina sinut tapaamisesti lähes päivittäin. Asuimme lähes naapureina, mitä nyt pikkaisen välimatka(muutama kortteli) oli vain välissämme.

Anteeksi kaikki pahamieli mitä olen sinulle aiheuttanut. Olen pahoillani etten saannut itsestäni irti sitä, että olisin tullut tapaamaan sinua viimeisinä hetkinäsi. Myönnän, että olen tehnyt virheitä elämässäni ja kiitän sinua siitä, että olet tukenut silloinkun minulla oli vaikeata.

Muistan hyvin ne vanhat hyvät ajat kun tulit hakemaan minua jopa toiseltapuoleta kaupunkia tarhasta kesken päivän jotta sait viettää aikaa kanssani. Muistan hyvin kävelyretkemme pitkin keskustaa ja bulevardia. Muistan kun sait ensimmäisen keppisi ja kävelyreissumme hidastuivat.

Keppi ei ollut sinulle este tai hidaste vaan haaste. Muistan hyvin kuinka häädit minua kiusanneet ampiaiset kepin kanssa. Muistan kuinka opetit minulle virkkausta ja ompelua. Myöskin yhteiset leivontesessiot ovat jääneet mieleeni.

Kuten eräässä laulussa sanotaan. Aika vanha ei enää koskaan palaa. Ei se palaakkaan, mutta muistot sinusta ovat jääneet mieleeni ja sydänmeeni ikuistesti.

Kiitos mummi vielä kerran hetkistämme.

Pojanpoikasi: Jani

Kipeänä viikonlopun reissaamisestaKeskiviikko 23.11.2005 06:00

Tuli viikonloppuna vedettyä pieni tour de la finlandia eli lauantaina aamulla noin 09 aikoihin lähdin kotoa kohti Kuopiota. Oikeammin sanottuna lähdin tietenkin ekaksi juna-asemalle josta hyppäsin junaan joka oli matkalla kohti Kuopiota. noin 5h ja 30min junassa istumisen jälkeen olin perillä Kuopiossa.

Noh ilta meni osittain hotellilla ja osittain paikallisessa baarissa tuttujen kanssa.

Aamulla olikin sitten aika lähteä takaisin kohti Helsinkiä bussilastillisen vapaapainifaneja kanssa katsomaan wwe smackdown wrestling show:ta.

Täytyy tunnustaa, että show haisi ja pahalle. Ja tulin kipeäksi koska en pitänyt talvitakkia päälläni sinä aikana kun menin areenalle. Että sellaista.

Reissusta toipumistaTiistai 15.11.2005 08:43

Kuten moni on saattanut lukea niin Kokoomus risteili suomenlahdella lauantain ja sunnuntain välisenä aikana. Noh reissu suuntautui tietenkin Ruotsiin ja paluumatkalla oli pysähdys Ahvenanmaalla jotta reissusta saisi tax-freet matkustajille.

Noh Maanantain iltapäivälehdissä oli isot jutut siitä kuinka Kokoomus tappeli laivalla jostakin naisesta. Kaverit tietenkin tuttuun tyyliin alkoivat naljailla minulle, että kato luotoja olet päässyt lehtiin :)

Reissulla oli ihan kivaa. Tapasin tietenkin itse Salen aka Saukin ja muutama sana tuli tietenkin vaihdettua. Buffet tuli tietenkin käytyä läpi, mutta tällä kertaa tein omalta osaltani historiaa. Jälkiruokapöytä jäi lähes väliin.

Olin tietenkin jo tankannut vatsani ihan täyteen poroa, kalaa ja muuta lihaa kun pikkuinen laivan aaltojen myötäily alkoi tehdä tehtävänsä. Noh huonon olon laukaisi sitten lopullisesti jälkiruokapöydässä oleva suklaamousse ja sen päälle ripoteltu kookoshiutaleet.

Kotimatkalla sattui ja tapahtui myös. Ensinä joku äiti matkusti pummilla lapsensa kanssa ja lähti karkuun tarkastajia. Noh 2 tarkastajaa jäi hänen kanssaan samalla pysäkillä. Seuraavalla pysäkillä jossa itse jäin(stokkan pysäkki) sai yksi tarkastajista sairaskohtauksen.

Oli sen verran ikävää katsella. Toivottavasti hän on hyvässä kunnossa parhaillaan eikä mitään pahempaa sattunut.

Luotoja kiittää ja kuittaa poistuen takavasemmalle.

Valmistautumista pressaristeilylle.Torstai 10.11.2005 04:27

Heräsin juuri hetki sitten pikkaisilta yöunilta ja iski niin sanotusti paniikki. Lauantaina on Kokoomuksen presidenttiristeily ja tietenkin eihän sinne voi mennä paskaisissa vaatteissa.

Kävin kaikki kaappini läpi ja iskin parhaimmat kuteeni yhteen kasaan (niitä ei ole paljoakaan. Yhdet tummat housut, puvun takkia ja viikko sitten ostettu kauluspaita)

Aamulla pitäisi jälleen käydä ilmottautumassa työvoimatoimistoon kuten aina kerran kolmessa kuukaudessa vaikka teen freelancer duunia av-allalla, mutta kun on sen suurimman osan kuukaudesta vapaana niin pitänee totella sossun tätejä.

Mutta jospa kävisi vessassa ja lukisi päivällä haettua Haavelento kirjaa jonka kirjastosta noudin. Kertoo muuten Ilmavoimien f-18 hävittäjähankinnasta mukana olleitten silmin.

Öitä, aamua, päivää. Missä sitten oletkaan.
Tuli käytyä isoäidin eli mummon luona vetämässä perinteinen keskiviikkon safka. Tällä kertaa isoäippä olikin valmistanut oikein riistakäristystä kunnon perunamuussilla, ei siis sellaisella hötöllä mitä kauppojen hyllyllä on tarjolla.

Ai ai, että teki hyvää. Nyt sitä jaksaa sitten istua loppuillan koneen ääressä irkaten sekä katsoen Big Brotherin 24/7 palvelua sivusilmällä toisesta monitorista.

Mutta jospa laittaisi Bruce Springsteenin uusinta tuotantoa soimaan ja keskittyisi olennaiseen eli...

Blogin alotus.Keskiviikko 26.10.2005 15:05

On keskiviikko 26.10.2005. Aloitan tämän blogin ihan kokeilumielessä tämän päiväkirjan pitämisen.

Heräsin juuri mukavilta 16h nokosilta. Kas kummaa teki terää nukkua kerrankin lähes vuorokausi putkeen.

Tästä se päivä alkaa. Ehkäpä nautin kupillisen kahvia.

-Klik
« Uudemmat - Vanhemmat »