IRC-Galleria

lusikkah

lusikkah

Helppo halveksia, mut kestäisitkö itse olla minä?

Uni O.oTorstai 16.10.2008 01:50

Vähä mä näin outoo unta viimeyönä.. x)

Me oltii äidin kaa muutettu Purjeentie 5:see, johonki outoo asuntoo.. Oli ilta, ja olin menos vessaa. Kävelin eteises ja katoin keittiöön. Siel seiso hellan edes selkä muhun päin sellane valkomekkone ja mustahiuksine tyttö. Aloin huutaa äitii, ja sit se tyttö katos. Kun äiti tuli siihe eteisee, ni yhes hyllykös oli keittiös jonkun pää. Se alko puhumaa mulle.. Äiti ei nähny sitä päätä! Ja sit se pääki katos..

Menin takas omaa huoneeseeni ja istuin sängy reunal sillee, et mun jalat oli lattialla. Sielt sängy alta tuli Freddy Krueger (se palanu häiskä, joka on Painajainen Elm Streetillä-leffoissa). Se makas melkei kokonaa mun sängyn alla, ja sen pää oli siin lattial mun jalkoje välis.. Aloin hakkaa sitä jollai kissal naamaa.. Se kissa oli sellane valkone ja pitkäkarvane..

Sit jotenki Sami, Tomi ja Carita oli ilmestyny meille. Me lähettii pois mee asunnost ja juostii portaat alas (asuttii seittemännes kerrokses) ja mentii pihal. Sit lähettii pyöril Caritan työ pakoo sitä Freddyy. Se kuitenki seuras meitä, ja sit se tappo Samin siin matkal.. Ku me päästii Caritan luokse, ni ensi niide äiti ei tullu avaa meil ovee. Sit just ku Freddy juoksi portait ylös, ni Carita äiti avas ove ja me mentii sisäl. Mut sit Freddy kuitenki oli Carita tykön vaatehuonees.. Caritan äiti avas sen oven (ku sitä ei saa sisältä päi auki) ja Freddy tuli sielt.. Mä, Carita ja Tomi juostii parvekkeel ja hypättii alas.. Sit Freddy hyppäs perää. Se kuoli, mut meil ei tapahtunu mitää, vaik hypättii niinku nelosest O.o Istuttii siin maas ja naureskeltii sil Freddyl.

Sit Karo ja Terhi tuli siihe ja alko selittää meil jotai Sampast..

Iha psykopaattine uni! Ja se oli oikeesti niinku järkyttävän pelottava!! Ei se ny enää tunnu pelottavalt, mut sitä se kyl oli.


Aww, sain tänää takin <3 Se o ihana, siin on punane karvavuori <33

Ja huomen meen Piian luo, ja me vuokrataa leffa <3 Sit leikin Annin kaa <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.