IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

Pohjelihas vissihin tulehtunu x(Keskiviikko 14.01.2009 13:47

Käveleminen täyttä tuskaa ja autolla ajoki. Onneksi on eres kytkinjalaka X-/ Mutta on niin paljo hommaa jotta eiku särkylääkettä nassuun (vaikkei sekään tunnu hirviästi auttavan...). Ei vissihin tykänny yhtäkkisestä liikunnasta. Mutta nyt pitääs kyllä saara kinttu nopiaa kuntohon jotta pääsöö taas ens viikolla horsebiccaamaan x) (ja sa maharollisesti kinttunsa uurestansa kipiäksi).

Eileen oli Hp toimikunnan kokous. Vähä valkeni asiat.
Eileen ei ollu kinttukaan näin kipiä...Normaalia lihasjäykkyyttä jotta huomas jotton jotaki tullu urheiltua. Yöllä tullu aiva kauhiaksi, eikä vetristy vaikka yrittää kok aijan pitää pienes liikkees.
Eileen ajoon Juntillaki pitkästä aikaa oikeen tienpäällä. Oli fiksu poika vaikka 1 auto tuli vastahan (soli toki Juntin pedikyyri, Pentti, eikä se ny sentis kuulemma Penttiä pelekää XD ) ja yks kiilas LÄHELTÄ ohi. Hyvä jottei saanu kärryystä raitaa suht uuren autonsa kylkehen. No oma olis ollu mokansa. Me mentihin niin reunas ku pääsi. Kirjastoautokaa ei ollu jännä. Sillä hetkellä oli paljon jännempi moottorikelkkareitin merkki x)

Tehobaktiki on ny sitte alootettu. Toivottavasti nyt tuloo mahaki kuntohon...

Tänään pitääs yrittää ratsastella eres vähä ja Jesseki käyrä tehosterokottamas. Kuinkahan mä klenkkaan sen duracell-koiran kans sen muutamia satoja metriä eläinlääkärihin? Ei viittisi autollakaan tuota matkaa mennä x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.