IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

Taas olis viikonloppu...Perjantai 30.01.2009 13:34

ja kummakki päivät vapaata (tai kyllä mulla varmahan kaikennäkööstä ohojelmaa on x) )

Viikolla ei oo tapahtunu mitään ihimeellistä. Junttia oon liikutellu (ratsastanu sen mitä kentällä pystyy, kärryyllä ajoon pellolla ja Juntti oli ku ihimisen mieli! [tietenki ku eheriin sen haukkua kovaleukaaseksi rekiepisodin jäläkehen->] Reellä kävin yks päivä mettän keskellä olevalla pellolla kusi sukas kenaten reen toisehen laitahan ja kiskoen Juntti "olen tänään kovaleuka"a käyntihin. Oli Juntilla virtaa ja epätasaanen tie! X-/ Ittellä oli koveet hiki lenkin jälkehen-meinaan tuskanhiki)

Leenan työnä oon käyny siivoolemas ja maananataina horsebiccaamas. Ja keskiviikkona oli Juntilla pedikyyri x) Niin ja olikohan keskiviikko ku kävin n1nnu:n työnä. Jusa oli taas ihan hassu lapsi. Se tykkää aina naurattaa mua ku oon käymäs =D (niin tai sitte se nauraa mulle, josse meinaa jotta on niin hölömön näköönen täti x) )

Huomenna on mun synttärit, mutta oon lakannu kyllä viettämästä niitä. Sitäpaitsi mä täytän aina 20-vee. Jostain syystä tuo "ikämittari" tuos vasemmas lairas ei sitä ymmärrä, mutta moon joka tapaukses aina 20-vee XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.