IRC-Galleria

möx

möx

hyvät hyssykät, sopan pystytät...

plaahSunnuntai 02.11.2008 16:08

Taas tää viikonloppu kääntyy jo lopuilleen :( Oli kyl iha metkaa taas. Eile tuli käytyä Lahdessa ristiäisissä. Ajo keli oli molempiin suuntiin mitä parhain! Välillä lunta, räntää, vettä ja kaikkea muuta siltä väliltä. Vähä ennen puolta päivää läksin eile Lahteen ajelee ja keräilin citylt muut kyytiin ja vähä ennen kymmentä kotona.

Tällä kertaa Nikita ei ollu edes tuhonnut mitään, kun tulin kotia :) No eihän siinä, Nikin kanssa käytii tekee sellainen vajaan tunnin lenkki tuol metässä.

Myöhemmin illalla telkkaria katsoessa rupes vaa tuntuu, et seinät alkaa kaatua päälle et pakko päästä cityl moikkaa kavereit. Vaikka järki sanoi, et lähe enää mihikää et nukkumaan siitä. No tietenkin toimin täysin päinvastoin. Kello yksi yöllä läksin sit ajelee kohti gm:ää (Huom yhdelle!!!)
Yhteen olueeseenhä se kyl jäi, mutta pilkkuun astiha se meni.. Mutta kuitenkin selkäranka piti ja selvinpäin olin et pääs autolla ajelee kotio :)

Nyt on sit jalat niin saakelin tukossa ja päätä jomottaa. Hitto taas joku myötätunto rapelo, kun kattoo noit kaiffareit ketkä oli "vähä halko talkoissa" eilen. Alunperin meinasin vaihtaa tänää jo talvirenkaat alle, mut tais jäädä huomiselle päivälle. Jaha koht lenkille Nikitan kanssa jos jalat vähä toipuis eilisestä istumisesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.