IRC-Galleria

möx

möx

hyvät hyssykät, sopan pystytät...

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 18:38

huoh

Nikitan aikaan saannokset: Pari takkia tuhottu, kenkäteline, puhelinpiuha, laseja, maljakko... Ja kaikki nää nyt tämän viikon aikana... Syynä tohon on sit näköjään ku viel vaihtaa näköjään hampaita...

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 18:57

SKORPIONI (SCORPIO) 23.10. - 21.11.
Eläinradan kahdeksas merkki.
Hallitsevat planeetat: Pluto ja Mars
Symboli: skorpioni
Elementti: vesi
Onnenkivet: malakiitti, topaasi
Metalli: teräs
Onnenluku: 9
Onnenväri: tummanpunainen
Onnenpäivä: tiistai
Onnenkukka: punainen neilikka, krysanteemi

Syvät tunteet antavat Skorpionille sisäistä voimaa, joka näkyy myös ulospäin. Skorpioni on kiihkeä ja kiivas ja hänen on helppo saavuttaa tavoitteensa. Salaperäinen ja peloton Skorpioni on tarvittaessa valmis käymään läpi täydellisen muodonmuutoksen.
Skorpioni on hyvin tarkkavaistoinen ja hän tutkii aina, mitä pinnan alla piilee. Hän voi olla totuutta etsiessään armottoman itsekriittinen ja hän tietää hyvin, mikä hänet saa suuttumaan. Huomiokykyinen Skorpioni tarkastelee mielellään kaikkea ihmiselämään liittyvää, myös monia tabuina pidettyjä asioita. Hän tiedostaa hyvin omat motiivinsa ja suhtautuu muihin järkevän epäilevästi; tosin joskus epäily menee äärimmäisyyksiin, ja hänen on vaikea luottaa kehenkään.
Skorpioni muistaa erinomaisesti, miten eri asiat ovat saaneet hänet tuntemaan. Hän on luonnostaan oikeudenmukainen ja lojaali, ja kiinteänä merkkinä hänen on vaikea unohtaa kokemiaan loukkauksia ja petoksia. Syvään juurtunut katkeruus voi estää kostonhimoisten ajatusten karkottamisen, ja kostoa hautoessaan Skorpioni on kärsivällinen ja salaperäinen.
Skorpioni on hyvin ehdoton ja sitoutuessaan johonkin hän lupaa antaa kaikkensa ja myös pitää sanansa. Skorpionin täytyy tuntea tekevänsä oikein ja selkeäät päämäärät ovat hänelle äärettömän tärkeitä. Myös emotionaalinen tyydytys on erittäin tärkeää, ja ellei Skorpioni saa sitä jollain elämänalueella, hän etsii sitä toisaalta.

Skorpionin olemus on karismaattinen ja magnettinen ja hän vetää yleensä muiden huomion puoleensa. Hänen kiihkeä seksuaalisuutensa on valtava energialähde, mutta yksin hän voi ratkaista, käyttääkö hän luovaa voimaansa hyviin vai pahoihin tarkoituksiin.
Tyypillisellä Skorpionimiehellä on voimakkaat kasvonpiirteet ja läpitunkeva, hypnoottinen katse. Hänen kehonsa karvoitus on yleensä runsasta ja hänen kulmakarvansa kasvavat usein yhteen. Hän kävelee itsevarmoin askelin, ja hänellä on tavallisesti leveä, lihaksikas rintakehä. Skorpionimies on sangen seksikäs ja naisten on vaikea olla vilkaisematta häntä, kun hän kävelee ohitse.
Tyypillinen Skorpioninainen on tulinen ja hyvin tietoinen seksikkyydestään. Hänellä on magneettinen katse ja kurvikas, voimakas vartalo. Skorpionilla on kuudes aisti, ja hän osaa lukea muiden ajatuksia, mikä tuntuu joistakin ihmisistä pelottavalta.

Skorpioninainen uhkuu itsevarmuutta ja itsehillintää. Hänen sisällään voi vallita oikea tunteiden myllerrys, mutta hän varoo näyttämästä sitä ulospäin. Mietteliäs ja intuitiivinen Skorpioni pohtii mielellään syvällisiä aiheita, eikä hän kestä pinnallista ajattelua ja käytöstä. Hän ottaa täyden vastuun teoistaan, eikä hän kuuntele kenenkään määräyksiä.
Kiihkeä ja lahjakas Skorpioninainen on kiinnostunut monista asioista ja hänen voi olla vaikea päättää, mihin keskittyä. Mutta kun hän on vihdoin lyönyt lukkoon päämääränsä, hän tavoittelee niitä hyvin sinnikkäästi.
Vaikka Skorpioninainen on oikea sisupussi, hän on samalla äärimmäisen naisellinen ja tämä ainutlaatuinen yhdistelmä erottaa hänet muista naisista. Skorpioninainen saattaa olla hyvin valikoiva etsiessään kumppania. Hän on dominoiva ja itsevarma, ja hän haluaa pysyä tunteidensa herrana. Oikean miehen löydettyään hän uskaltaa kuitenkin paljastaa sisimmät tunteensa.
Skorpioni ei kerro mielellään muille ajatuksiaan ja hän tuntee olonsa hyvin tukalaksi tilanteissa, joissa hänen on pakko paljastaa henkilökohtaisia asioita itsestään. Hän ei kuitenkaan epäröi udella muiden salaisuuksia, ja hän nauttii saadessaan tilaisuuden esittää johdattelevia kysymyksiä.
Skorpioni tuntee voimakkaasti, mutta hän haluaa pitää tunteensa kurissa, Hän masentuu, jos hänellä ei ole mitään tekemistä, sillä hän kaipaa vilkasta, toiminnantäyteistä elämää.

Rakkaus ja yhteensopivuus

Kiihkeä Skorpioni rakastuu aina sydämensä pohjasta.
Hänen mottonsa on "kaikki tai ei mitään", eikä hän jaksa olla kiinnostunut, ellei suhteessa ole mukana sekä vartalo, mieli että sielu. Syvästi tunteva Skorpioni odottaa, että hänen kumppaninsa ottaa hänet aina huomioon. Hän myös odottaa suhteen kestävän ikuisesti.
Rakkaus ja intohimo
Useimmille Skorpioneille tyydyttävä rakkauselämä on välttämätöntä. Skorpioni haluaa kiihkeästi jakaa tunteensa kumppanin kanssa, ja vastakkaisen sukupuolen edustajat pitävät hänen aistillisuuttaan hyvin puoleensavetävänä. Ihastunut Skorpioni osoittaa kiinnostuksensa erittäin selvästi, ja häntä voi olla vaikea torjua - sitä paitsi torjuttu Skorpioni saattaa joutua pakkomielteen valtaan.
Skorpioni ilmaisee syviä tuntojaan seksin avulla ja seksi onkin hänelle varsin tärkeä osa suhdetta. Skorpionista on hauskaa käydä huvittelemassa kumppaninsa kanssa, mutta jos rakkauselämä ei toimi, suhde ei yleensä kestä pitkään. Skorpioni on erinomainen partneri, joka auttaa usein muita pääsemään eroon estoistaan. Myrskyisän Skorpionin kumppanin pitää olla melko joustava; muuten hän ei kestä Skorpionin mielialan vaihteluja. Kärsivällisyys palkitaan kiihkeällä rakkaudella, jonka vertaista on vaikea löytää.

Avioliitto

Skorpioni on harvoin valmis avioitumaan kovin nuorena. Hän haluaa ensin huvitella aikansa, ja ennen avioliiton solmimista monet Skorpionit ovat uskottomia kumppaneilleen. Naimisiin mentyään useimmat Skorpionit ovat kuitenkin hyvin uskollisia ja rakastavia puolisoita ja he tukevat kumppaniaan tarmokkaasti.
Sekä mies- että naispuoliset Skorpionit ovat taipuvaisia mustasukkaisuuteen ja heidän olisikin hyvä opetella luottamaan puolisoonsa. Skorpioni jakaa puolison kanssa elämänsä henkisen, fyysisen ja taloudellisen puolen ja hän on valmis taistelemaan avioliittonsa puolesta. Vuosien mittaan suhde vain paranee.
Skorpionivaimo on tarkka, nokkela ja kunnianhimoinen. Hänellä on riittävästi tarmoa yhdistää ura ja perhe-elämä onnistuneesti. Skorpionimies on vahva ja erittäin lojaali, mutta silloin tällöin hän haluaa olla jonkin aikaa omissa oloissaan.

Yhteensopivuus

Skorpionin kiihkeä tunteellisuus ei tuota ongelmia muille veden merkeille, ja monissa onnellissa liitoissa on tällainen yhdistelmä. Veden merkit ymmärtävät toisiaan ilman sanojakin. Skorpionit tulevat hyvin toimeen myös maan merkkien kanssa ja he pitävät näiden vakaata, käytännöllistä elämänasennetta rauhoittavana. Skorpionin ja maan merkin liitto on usein tasapainoinen ja rento.
Ilman merkit haluavat aina järkiperäistää tunteensa ja siksi he voivat olla hyvin epäsopivia kumppaneita suoraa ilmaisua suosiville Skorpioneille. Tämän vuoksi heidän liittonsa ovat harvoin pitkäikäisiä. Skorpionit rakastavat tulen merkkien energistä kiihkoa ja heidän välillään vallitsee usein suuri vetovoima. Seurauksena voi olla myrskyisiä suhteita, mutta ne eivät yleensä kestä pitkään, sillä vesi ja tuli eivät sovi ongelmitta yhteen.

Skorpioni ja muut merkit

Oinas Kiihkeää huvittelua
Härkä Vastustamaton
Kaksonen Älä suotta vaivaudu!
Rapu Harmoninen suhde
Leijona Erinomainen tai surkea
Neitsyt Rentoa rakkautta
Vaaka Ei onnistu
SkorpioniLoistokumppani!
Jousimies Hetken huumaa
Kauris Kestävä, vakaa suhde
Vesimies Joskus toimii
Kalat Syvää rakkautta

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.10.2008 01:02

Voe elämä, kun on tylsää... Taidan nykästä vaik kalsari känöset jos ei muuta keksi...

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.10.2008 19:15

Tuli eile käytyy Harwalilla horse show:ssa Villen, Sinin ja annen kanssa. En ennen ollut käynyt tollaisilla "messuilla", meinas mennä pienellä maalaisella pää iha kerta kaikkiaan sekasin. Varmaan ensikin vuonna tulee lähdettyä.

Sammalle reissulle sain yhdistettyä tuon koiran haun myöskin. Australianpaimenkoira tuli nyt sitten taloon. Pakko ihmetellä kuin hyvä käytöksinen tähän mennessä ollut. Toivottavasti ei vain ole vielä pelkästään vieraskorea.

[Ei aihetta]Lauantai 18.10.2008 10:38

voe mahoton sentäs, että mite voi väsyttää kovasti.

Eikun menox taas...

[Ei aihetta]Tiistai 14.10.2008 23:14

Menneenä viikonloppuna tuli käytyy lahes moikkaa kavereit ja hauskaa oli. Näki kun yks meinas pyörtyy ja iso mies melkein itki x) Lahdesta lähdettiin Ipen kans ihan kohtuu ajoissa... Eikä ipelläkään iha menny viel hermot...

Nyt tää kuluva viikko ei meinaa kulua millään. Lauantaina pitäisi lähtee hesaan horse show:ta pällistelemään. Sen jälkeen kattomaan itselleni koiraa. Jos kaikki menee nappiin ni nappaan koiran mukaan siltä reissulta...

ajan tappoaTiistai 14.10.2008 23:03

ELÄMÄNTAVAT
Käytkö usein baareissa? "Joskus"
Syötkö mielestäsi terveellisesti? Joo, aina. Tai ainakin melkein
Onko sinulla hyvä kunto? Välttävä
Montako tuntia yleensä nukut yössä? 2-7

HENKILÖISTÄ
Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa? Kuikelon
Kenet näit viimeksi? Naapurin
Kenet tapaat seuraavaksi? Työporukan
Kenellä olit viimeksi yötä? Mutsin mökillä
Kenet haluaisit tavata juuri nyt? Enpä tiedä...
Kuka kävi viimeksi hermoillesi? Naapuri
Kuka kuljetti sinut viimeksi jonnekin? Ipe

KAVERIT JA YSTÄVÄT
Kumpia sinulla on enemmän, kaverereita vai ystäviä? Kavereit
Kenet olet tuntenut pisimpään? Laten
Entä kenet lyhimmän aikaa? Hessun
Saatko helposti uusia kavereita? Kaverit, keitä ne on, ne on vaa naamoja mitkä mie tiedän x)
Onko sinua helppo lähestyä? Ei hajuu.
Onko sinua koskaan "puukotettu selkään"? Ai onko, kysykää vain kuinka syvälle...
Luottavatko kaverisi sinuun? Kyl, kai..
Kumpia sinulla on enemmän kavereina, poikia vai tyttöjä? Menee aika tasan
Kenelle heistä kertoisit suurimman salaisuutesi? Riippuu tais siis roikkuu. En tiedä...

NYKYHETKI
Avonaiset msn keskustelusi? kaksi
Oletko onnellinen? Mikä se on?!
Surullinen? Ehkä
Masentunut? Ehkä
Tylsistynyt? Voi kyllä
Missä kännykkäsi on? Ei mitään hajuu
Mikä esine on vasemmalla puolellasi lähimpänä? Heh, kahvikuppi
Katso taaksesi, mitä näet? pöydän, ikkunan, pimeyttä...

KULUNUT VIIKKO
Onko joku halannut sinua viimeisen viikon sisällä? Ei
Entä kenties pussannut? Ei
Mitä olet ostanut viikon sisällä? Ruokaa, bensaa
Oksentanut? En
Soittanut jollekkin? Kyl
Saanut viestiä vastakkaiselta sukupuolelta? Kyl
Lähettänyt viestiä vastakkaiselle sukupuolelle? Kyl

KULUNUT VUOSI
PARAS juttu kuluneelta vuodelta? Ei ole, ainakaan vielä
Oletko kokenut surua? Kyl
Oletko ollut töissä? Kyl
Oletko itkenyt? Piip...
Ollut onnellinen? Missä...
Oletko riidellyt jonkun kanssa verisesti? Voe kyyyyl
Oletko tyytyväinen kuluneeseen vuoteen? Juu, EN

TULEVAISUUS
Mitä odotat eniten ensi vuodessa? Ei hajuu
Aiotko saada lapsia joskus, monta? Ehkä, riippuu...
Missä olet 4 päivän päästä? Helsingissä...
Mikä asia ahdistaa sinua tulevaisuudessa? Epävarmuus

MUUTEN VAA
Mikä on tietokoneesi taustakuva? Joku enkeli ja piru
Millainen puhelin sinulla on? Nokia
Mitä aiot tänään? Lähtee koht töihi
Milloin viimeksi joku kielsi sinulta jotakin todella tärkeää? Ai joku kieltäny, mua. Hah
Milloin viimeksi olit niin vihainen että olisit voinut lyödä? Tänää, potkaisin senkin edest ja nyt koskee
Milloin viimeksi lähetit tekstiviestin tärkeälle ihmiselle? Eile, luotto frendille
Milloin viimeksi sait hellyyttä kylliksesi? Ei pysty muistaa...
Milloin viimeksi olit kateellinen jollekin? En muista
Milloin viimeksi oksensit? Keväällä
Milloin viimeksi kävelit käsi kädessä? En muista
Milloin viimeksi söit jonkun kanssa ulkona? Eile kotipihalla
Milloin viimeksi lauloit? Äske
Milloin viimeksi lähetit tekstarin jota kadut? Ei kuulu tapoihin katua
Milloin viimeksi vannoit ettet enää koskaan tee jotakin? Viime kuussa...
Oletko hiljainen vai äänekäs? Äänekäs
Milloin viimeksi itkit silmät päästäsi? Mite se on mahdollista
Kenen kanssa viimeksi ryyppäsit? En edes muista x)
Mitä toivoisit jos saisit 1 toivomuksen? Talkoo apua
Viimeisin lahja jonka sait? Pyyhkeen
Millaiseen pyyhkeeseen kuivauduit viimeksi tullessasi suihkusta? Iiiiso sininen
Oletko koskaan vaatinut keneltäkään anteeksipyyntöä? Vaadin....

Osaatko pitää puoliasi? Kyyl, kai
Oletko koskaan hävennyt ketään kaveriasi? Ai olenko, voe kyllä
Pidätkö suuria korvarenkaita? Pieniä

[Ei aihetta]Tiistai 07.10.2008 02:48

mitäköhän vielä...

Päivä alkoi taas niin epäonnen merkeis ja loppu ilta ei näytä menevän sen paremmin. Nyt tää ei nouse täst sohvalt yhtää mihikää enne nukkumaan käyntiä...

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 01:09

Vähästä tyytyväinen, kai...

Tyhjä tie, tyhjä mieli niin rauhallista, mikään silloin ei häiritse. Nautin, yksin kertaisesti vain nautin rauhasta. Rauhassa tyhjällä tiellä, metsän keskellä...

Paluu arkeenKeskiviikko 24.09.2008 16:10

Viikonloppu tuli ja meni, ei edes kerenny huomaan. Lauantaina olikin se Midnighti. Meni hyvin, vähän jäi viel parannettavaa. Porukka osaa viel puhaltaa yhteen henkeen tarvittaessa. Ens vuonna uusiks.

Maanantaina tuli oikeasti tyhjä olo (, et mitäs sit seuraavaks rupeis touhuu. Midnighti oli kuitenkin sen verra iso työllistäjä meikäläisestä. Oha tos onneks noit jotain pikku rojekteja tos.

Nii joo, se flunssa olisi edelleen myynnis. Eiks se nyt oikein kiinnostas ketään. Ikää tullu lisää ni hintakin tippunut sen mukaisesti.