IRC-Galleria

Himoshoppaajan salaiset unelmatSunnuntai 10.05.2009 22:30

Toi on siis niin mahtava kirja. Täytyy myöntää, että teksti on kuin suoraan mun päiväkirjasta. Tai no ehkä vähän selkeämmin kirjoitettuna, mutta kuitenkin.

Kirjan Beckyllä on luottokortteja monessa eri yrityksessä (vrt. Hemtexin, Anttilan, Elloksen ja H&M:n tilit), hän ostaa kasvonhoitotuotteita vain saadakseen mukaan ilmaisen näytteitä sisältävän meikkilaukun (vrt. pakko saada pitsaa, koska mukaan tulee pitsalautanen) ja ei voi olla ohittamatta alennusmyyntejä (vrt. rannekorun ostaminen sen ollessa -50 % alennuksessa hintaa sen tarkemmin tietämättä).

Oiskohan kyseinen elokuva vielä teattereissa? Vois kyllä mennä kattomaan sen.. Tai niin enpäs menekään. Lupasin itelleni, että huomenna alkaa parempi ja säästeliäämpi elämä. Kuten Becky, mietin kumpi rahansäästötapa minulle paremmin sopis; menojen supistaminen vaiko tulojen lisääminen. Päädyin ensimmäiseen vaihtoehtoon. Niinpä minulla on tästä lähin käytettävissä ns. rälläysrahaa vain runsaat 20 €/vko. En tosiaankaan tiedä miten tulen pärjäämään noin pienellä summalla. Nytkin kukkaronpohjalla polttelee -20 prosentin alennuskuponki H&M:lle, ja eihän sitä kannata tuhlata mihinkään parin euron rannerenkaaseen! Ei tosiaankaan.

Mutta nyt laskujen pariin. Oon niin vakuuttunut uudesta hyvästä minästäni, että taidan maksella luottoja takaisinpäin kaksinkertaisesti entiseen verrattuna. Onhan se sentään säästöä pitkässä juoksussa?

Voi vitsi, on tää helppoa kun vaan osaa. Meitsistä tulee kanssa joku talousjournalisti, jeah.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.