IRC-Galleria

Himoshoppaajan salaiset unelmatSunnuntai 10.05.2009 22:30

Toi on siis niin mahtava kirja. Täytyy myöntää, että teksti on kuin suoraan mun päiväkirjasta. Tai no ehkä vähän selkeämmin kirjoitettuna, mutta kuitenkin.

Kirjan Beckyllä on luottokortteja monessa eri yrityksessä (vrt. Hemtexin, Anttilan, Elloksen ja H&M:n tilit), hän ostaa kasvonhoitotuotteita vain saadakseen mukaan ilmaisen näytteitä sisältävän meikkilaukun (vrt. pakko saada pitsaa, koska mukaan tulee pitsalautanen) ja ei voi olla ohittamatta alennusmyyntejä (vrt. rannekorun ostaminen sen ollessa -50 % alennuksessa hintaa sen tarkemmin tietämättä).

Oiskohan kyseinen elokuva vielä teattereissa? Vois kyllä mennä kattomaan sen.. Tai niin enpäs menekään. Lupasin itelleni, että huomenna alkaa parempi ja säästeliäämpi elämä. Kuten Becky, mietin kumpi rahansäästötapa minulle paremmin sopis; menojen supistaminen vaiko tulojen lisääminen. Päädyin ensimmäiseen vaihtoehtoon. Niinpä minulla on tästä lähin käytettävissä ns. rälläysrahaa vain runsaat 20 €/vko. En tosiaankaan tiedä miten tulen pärjäämään noin pienellä summalla. Nytkin kukkaronpohjalla polttelee -20 prosentin alennuskuponki H&M:lle, ja eihän sitä kannata tuhlata mihinkään parin euron rannerenkaaseen! Ei tosiaankaan.

Mutta nyt laskujen pariin. Oon niin vakuuttunut uudesta hyvästä minästäni, että taidan maksella luottoja takaisinpäin kaksinkertaisesti entiseen verrattuna. Onhan se sentään säästöä pitkässä juoksussa?

Voi vitsi, on tää helppoa kun vaan osaa. Meitsistä tulee kanssa joku talousjournalisti, jeah.

[Ei aihetta]Tiistai 21.04.2009 23:28

Hyvä Sampo!!!


Aivan mahtava finaalipeli :)))

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.03.2009 19:29

Nixa;

mä oon sulle ikuisesti katkera, kun joskus menit sanomaan, että "Ihmemies MacGyver" on kuollut. Vasta äsken sain tietää, että häiskähän onkin vielä elossa! Ja MacGyverista tehdään elokuva, jes!

Tästä innostuneena taidan tilata Ihmemiehen seuraavan tuotantokauden.

Once in a lifetime.Sunnuntai 15.03.2009 05:34

Esiinnyin yläosattomissa Pielaveden kuppilassa.


Benjiä en koskaan uskaltais hypätä, niin pakkohan sitä oli jotenkin repästä!


P.S. Olin kuskina.

HahahahKeskiviikko 17.12.2008 20:41

Miamissa on kauppa, jossa myydään aviomiehiä. Kaupan sisäänkäynnillä on ohje kaupan käytöstä: "Voit vierailla kaupassa vain yhden kerran.

Kerroksia on kuusi ja eri kerroksissa miesten ominaisuudet ovat erilaisia. Voit valita miehen mistä tahansa kerroksesta, tai voit mennä ylöspäin, mutta et voi enää palata alempiin kerroksiin ostoksille!"

Nainen menee kauppaan.

Ensimmäisessä kerroksessa myydään miehiä, joilla on työ. Hän jatkaa ylöspäin.

Toisessa kerroksessa myydään miehiä, joilla on työ ja jotka pitävät lapsista. Hän jatkaa edelleen ylöspäin.

Kolmannessa kerroksessa myydään komeita miehiä, joilla on työ ja jotka pitävät lapsista. "Vau" nainen ajattelee, mutta jatkaa silti ylöspäin.

Neljännessä kerroksessa myydään komeita miehiä, joilla on työ, jotka pitävät lapsista ja jotka auttavat kotitöissä. "Tämä vaikuttaa todella hyvältä" nainen ajattelee "Melkein tekisi mieli jäädä tänne", mutta hän jatkaa silti ylöspäin.

Viidennessä kerroksessa myydään komeita, romanttisia miehiä, joilla on työ, jotka pitävät lapsista ja jotka auttavat kotitöissä.

Nainen tuntee suurta houkutusta jäädä, mutta toivoo ylemmässä kerroksessa olevan tarjolla jotain vielä parempaa, joten hän jatkaa ylöspäin..

Kuudes kerros on tyhjä, lukuunottamatta kylttiä, jossa lukee "Olet 6. kerroksen 31 456 012. vierailija. Täällä ei ole miehiä. Tämän kerroksen olemassaolon tarkoitus on ainoastaan todistaa että naisia on mahdotonta miellyttää. Kiitos vierailustasi Aviomieskaupassa."


Aviomieskaupan naapurissa sijaitsee Vaimokauppa. Myös siinä on 6 kerrosta.

Ensimmäisessä kerroksessa on tarjolla vaimoja jotka pitävät seksistä.
Toisessa kerroksessa on tarjolla rikkaita vaimoja jotka pitävät seksistä.
Kukaan ei ole koskaan käynyt kerroksissa 3-6.

Mökillä taasen.Lauantai 13.12.2008 00:59

Voi että on mukavaa kun saa olla aina viikonloput mökillä "korvessa" :) kylmähän tämä mökki on, mutta onneks on takka joka lämmittää! Huomenna mennään taas käymään pajusilla, sedän luona. Joonas pääsee toteuttamaan itseään traktorileikeissä :D heh.. Mä viettäsin mieluusti huomenna vaikka koko päivän tallilla, jos vain tietäisin missä sellaisia on. Tietääkö kukaan, onko pielavedellä talleja, jossa voi ratsastaa ja hoitaa hevosia? Sille ei vaan voi mitään, että hevoskärpänen on puraissut minua, ja kovasti onkin! ;> minähän menen huomenna vaikka tervoon ratsastamaan jos ei muu auta, samperi sentään :)

Uu jee :)Perjantai 28.11.2008 19:40

Soittivat mulle hius- ja kauneuspisteestä, tarvitsivat hiusmallia sunnuntaille. Ja minähän suostuin! Voipi tulla aika radikaalia leikkausta/värjäysta, mut paikalla on yks Suomen parhaista kouluttajista, joten eiköhän lopputulos oo kiva! Jännityksellä sunnuntaita odotellen.. :)

[Ei aihetta]Perjantai 07.11.2008 23:12

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 16:31

Ihmiset on sairaita.