IRC-Galleria

RockyMaanantai 11.02.2008 14:15

Rocky... Rocky...Rocky...Rocky...Rocky... Bill conti - Gonna fly now... Survivor.... Ah niin 5 tähtee ku olla ja voi.

No Rocky Balboa ei ollu enää niin hyvä, Rocky 5 oli mahtava lopetus mut Rocky Balboa oli vaan extraa, sellast tyhmää extraa... Ensinäkin siinä kaunisteltiin, EI! Rocky leffoissa ei kaunistella, kaduilla on kurjaa, nuhjuista ja likaista. Ja come on Rocky pitää ravintolaa, Rocky ja ravintola... nyyh. Mä se en suostu uskomaan et kaikki on ohi, Rocky kuuluu johonki surkeaan nyrkkeilysaliin valmentamaan mut toisaalta johan viitosessa huomattiin ettei valmentaminen oo Rockyn hommaa. Rocky Balboa tehtiin liian myöhään, näin on. Mut oikeastaan koko kokonaisuudessaan se oli ihan hyvä leffa, liian surullinen! Rockyn ei kuulu olla surullinen! Nyt ku Adrian oli poissa mä en tajuu miten se voi olla mahollista, ilman Adriania on liian surullista. Alku oli niin surullinen et piti oikeen tarkistaa et onks tiimi sama, vertailin viitosen ja Balboan takakansia ja ne oli melkeen ku kopiot. No kyllä Balboa oli melko uskollinen vanhoille Rocky leffoille, sen juoni ei ollut mikään erikoinen, aika sellanen slice of life tyylinen ja Stallone oli Rocky!!!! se oli sama kunnon Rocky joka oli jostain syystä oppinut puhumaan selvästi (MITÄH?! Rocky puhuu selvästi ja sanoo you was sijaan you were?!!!) ja no Stallone on vanha... Rocky Balboa on liian surullista katseltavaa, sen nähtyään tajuaa että kaikki on ohi, se on loppu ny. Enää ei tehdä sellaisia leffoja, Rocky leffat ei oo kauniita, ne on itse asiassa melko naurettavia mutta niissä on fiilistä, niissä on saakelisti fiilistä joka tekee niistä MAHTAVIA!

Mäki luulin eka et Eye of the Tiger oli joku Rocky juttu ku kaikki sano et se on tullu siitä mut se oliki vaan Rocky III:sen juttuja. Enemmänkin Bill Contin - Gonna Fly now on se juttu, se on aivan mahtava biisi. Sitä ei voi unohtaa ku Rocky oli lenkillä tän biisin soidessa taustalla ja pikku hiljaa tyypit lähti mukaan ja lopulta Rpckyn perässä juoksi kauhee joukko porukkaa ja kannusti sitä LOL

Seuraavaks sit täytyy kattoo Rambot! Stallone fever lol mut meikä tykkää, sil on niin rento asenne, tyyppi oikeen nauttii työstään. Stallone on cool ja mähän palvon kaikkea mikä on cool.

Oli oikee valinta ruveta harrastaa thainyrkkeilyy. tavallinen nyrkkeily olis ollu tylsää mut thainyrkkeily on sillee vähän erikoista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.