IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 14.06.2008 20:51

Meinasin äskö klikata *poist akaikki merkinnät* se oiski ollu aika LÅL

No joo. Kävipä eilen karvasesti. Ku tulin kesikseltä ja mun piti hakee yks avain... Muistin vaan et joku ravintol aJulian sisäpihalla. Mut se ei ollu mikää niistä. Kävin kaikki hiton paikat läpi mut kaikki oli vaan et ei oo. Tulin sillee hämärästi ovesta
"Onks tääl sellast avainta"
"mitä avainta"
("veikkaappa")
"no avainta vaan"
"ei täält kyl löydy mitään"
"ai jaa, no ei sit mitään"
sit puolen tunnin pääst sen jälkee ku olin kuumeisesti yrittäny sooittaa töihi et joku vois vihdoin valaista et onks sitä avainta missää vai onks tää aprillipilaa vai mitä. Mut mul ei vastattu T_T sit meni hermot ja päätin et meikä lähtee himpee, eikä mee la aamul töihi ollenkaan. Päätin siis kapinoida. Ja olin niin pirun väsyny et kaikki varmaa luuli et oon kännis ku puhe sammalsi ihan kivasti. Mut sit (mä vaan oon niin hyvä) keksin et voisin soittaa aurabiljardiin ja kysyy jos sais sielt avaimen lainaks et pääsis niinku la aamul töihin. No sehän onnistui. Sovittiin et jätän sen avainmen sinne sit. No tänä aamuna ku lähin jätin sen avaimen sinne MUTTA!!! Kas vain sisäpihan portti oli kiinni (eikä se yleensä koskaa oo!!) ja mul oli 2 jätesäkillist roskaa. Soitin töihin ja kysyin et oisko lähistöllä mitää paikkaa minne ne sais. Sit se vitun homo ei tajunnu mitään ja sit se ei osannu auttaa ja sit se kysy "onks sul aikaa? Voisit odottaa et joku tulee ulos" just joo. sellanen portti joka aukee tosi harvoin varsinki lauantaisin... olin vaan et -_-xX sit se homo äijä vaa "no koita keksii jotai, en osaa auttaa" olin jo sanomas "tiedän missä asut ja saat kärsiä" mut se piru vieköö löi luurit. No sit tsekkasin onk Wikken sisäpihal mitää, ei. Sit (oon vaan niin hyvä) mul välähti et HELLO BABY! Tiimarin on pakko käyttää sitä samaa sisäpihaa. Menin sinne ja kysyin et voisko ne niinku avata mul portin ja sehän onnistui. Siis lål. Oon sittenkin aika välkky tyyppi.

Yks päivä ku tuurasin yhtä tyyppii menin siivoo illal yhtee toimistoo. Tulin siihen portil ja tajusin et mikään avain ei sovi. kurkkasin et oonks vääräl portil ja totesin et en oo. Kokeilin kaikkee seesam aukene j akaikki konstit mut ei tepsiny. sit se onneks aukes ku joku ajo sinne sisää. Menin sinne ja huomasin et väärä piha, siin oli siis vielä yks portti myöhemmi mut sivusta näkyy vaan niin huonosti. Olin jo menos takas ku huomasin et se pirun portti oli jo sulkeutunu. Sit kiipesin jostai aidan yli. lol ei yhtään hämärää tai mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.