IRC-Galleria

Historiallinen MerkintäMaanantai 27.08.2007 17:25

Nyt teen jotain ennenkuulumatonta. Kirjoitan tänne jotakin vakavaa. Mutta sitä ennen pieni tilannekatsaus mun elämään jota kutsun laiffiksi. Chill out everyone! 3 peace, yeaaah!

Jaahas. Sitä lähtee sit ens viikolla opiskelut käyntiin. Tilailen täs opiskelijakorttii mut hankalaa on, vissiin ruuhka tai jotai. Ois pitäny taas ajoissa tehä mut ei! aina kaikki pitää viime tippaan jättää, se on jo elämäntapa! Tänään siis viimesen ekrran oli tuutoritapaaminen. Oli ihan jees. ainakin on hyvää porukkaa mein ryhmäs! sit mä viel lupasin tulla mukaa mein ainejärjestön johonki mikä tää nyt on, no tää, no siis lautakunta hommeli. ne tyypit jotka jätjestää menoo ja meininkii. oon sihteeri lol! Ho ho ho! nauran, mitä siitäkin tulee. No kuulemma paljon bileitä tiedossa ja sillai. Nyt on siis aika alkoholisoitua. Ja tietty hankkii uusia kavereita. No joo, en mä mitään sielt yliopistoist tajuu mut meen sinne vaan niihin juttuihin, ajat on kalenteris ja siitä se sit alkaakin. Vissiin.

Ja nyt se vakava juttu. Kuka tykkää olla konservatiivinen? (kädet alas) ja kuka ei tykkää (kädet ylös) Mietin vaan bussis et hei come on. Miks hengata tyyppien kaa vaan et ne on kunnollisii ja noudattaa lakia piste pisteeltä. Totta kai se on aina plussaa. Mut miksei hengata tyyppien kaa sen takia et ne on persoonia ei sen takia et ne on ihmisii? Ei mua ainakaan kiinnosta sellanen joka on kaikinpuolin jees ja ok, mut tylsä. Mä tunnen sellasii... Mut joku just cool ja siisti tyyppi ois käyttäny aineita, istunu linnas... Muistakaa persoonia! persoonia! Etsikää persoonia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.