IRC-Galleria

Today was a day...Maanantai 05.11.2007 19:37

Jaahas. Sitä taas herättiin kahentoista paremmalla puolen. Jo kolmas kotipäivä. Surullista, että huomenna kaikki loppuu ja sit pitää taas mennä maailmaan nyyh. No okei mä olin eilen leffassa ja tänän kaupassa mut silti kotipäivät on parhaita.

Mun piti ostaa kokonainen pakastekakku ja syödä se mut sit päätin palata juurilleni ja ostin pilttii. Päärynä ja omenaa piltti oli aika köyhää. Saa nähä milt ne muut maistuu. Päätin myös lopettaa cola-addiction! Mut on ollu kauheit sivuoireita, oon vaan syöny koko ajan, kaikkee mikä eteen sattuu on ollu pakko syödä. Päätin ostaa multivitamiinumehuu koska se on saakelin hyvää mut ei sitä koskaan tiiä. Meni kaupas taas 30 euroo mut jäkappi on tyhjä. mitä V****A mä ostin? keittokinkku säilyketölkissä on tois hyvää. Keittokinkkua, makaroneja ja ketsuppii, siis niin hyvää. Unohdin muuten ostaa ketsuppii. Ostin piimää, maitoo, jugurttijuomaa (joskus join sitä koko ajan, sekin oli joku sairas addiktio), nuudeleita, pastaa kermakastikkeessaa (sitä ja tomaattii, siis mahtavaa!) ai niin granaattiomena mä toisn kyl epäilen et se on raaka ja mauton mut... oli sit pakko ostaa. Joo pulittivat siitäkin 75 senttii?!! yhdestä?! ai niin pakastevihanneksii ja papuja, vihreät pitkät pavut jaah, se on hyvää.

Muuten näin kaksi ja puoli päivä rampana on ollu tuskaa. Mä ehkä vähän liiottelen tätä mun peukkuvammaa mut silti. Eilen koko päivän mul oli seiin lastari ja jeesusteippii tiukalla sit ostin sideharsoo ja nyt se on aika cool. Mut nyt en oo voinu siivoo enkä tiskata, kaveri tulee yöks perjantaina ja mun on pakko siivota. Miten täs muka voi jotai lattioita pestä ku ei voi ees tiskata? T_T

HA HA! keksin uuden hymiön <" tipu lol

Mitä siihen törkeeseen kaveriin tulee. Se on ny sit loppu lopullisesti. (se oli niin ilkee tänään, musri mun sydämen täysin vcain kaksi sanaa "en tiiä") Ihan sama se ei välitä ja mä en välitä. Ku en oo mitään tehny väärin (no ehkä se vietsi oli törkee mut joo, ansaitsi sen!) ni miks pitäis ees katuu. Jos se kerran luovuttaa ni luovuttakoot. Omapa on virheensä. Katuu viel joku päivä et ei oo enää mun kaveri, se mentti siis niin paljon. Pääasia et mä rakastan itteeni lol rakkaus on voimaa, itserakkaus on ylivoimaa. Nyt loppuu angstaaminen *avaa seuraavaa pilttipurkkii* kyllä olen niin uskottava.

Ja nyt sen tajuun Conan loppu jo. LOPPU T_T eeeeiiiih! mahtoikohan se ees tulal tänään. no joo, yötä odotellessa voin lukee sotaa ja rauhaa jota en sitten avannutkaan vaikka piti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.