IRC-Galleria

Paavo-Pena pölli mun läksyt T_TTiistai 06.11.2007 23:30

Yleisön pyynnöstä huolimatta tuli taas pitkä pitkä xD

Hmm. Mietin mikä kauhea voima pakottaa minut kirjoittamaan tänne joka päivä? En tiedä mutta sen täytyy olla hurja xD Huomasin tänään et mun meikkailuryhmä (jota valmennan) on ihana. Ha ha! Yks pikkupoika joka täyttää 13 v kohta on NIIN pervo! Tulee ihan mieleen minä muutama vuosi sitten lolz. Tänäänkin vaan naurettiin ja puhuttiin simpsoneista ja naurettiin ja pervoiltii. Se oli niin hauskaa! (ja minähän olen valmentaja ja mehän niinku tehtii miekkailuharjotuksii kans... niinku) Pääasia et on hauskaa ja ne viihtyy. yks niist sano kerran ku kysyin et miks käyt tää jos sua ei kiinnosta miekkailu ni se vastas "Koska tääl on hauskaa ja sullakin on tääl hauskaa. Sä naurat joka kerta!" Olin liikuttunut xD mä rakastan niitä, ne saa mut tosi hyvälle tuulelle. *tannsii*

Mun pitää ehdottomasti kertoo kaikille Paavi-Penasta. Se on se tyyppii jota voi syyttää kaikesta. Niinku jos pudottaa hienon kukkaruukun lattialle voi aina sanoa et Paavo-Pena teki sen. Tai jos jää läksyt tekemättä voi aina sanoa et Paavo-Pena pölli mun tehtävät. Paavo-Pena on kyl ihan pahis se tulee ja menee ja sit se tekee kaikkee. Sit voi sanoo lapsil et jos et oo kiltisti Paavo-Pena tulee ja vie sut. (sillan alle)

tänään paljastu se et oon kuulemma joppo ja totesin sihen et niin, oon aina sokerihumalassa. Sit mult kysyttii et juonko useinki ni sanoin "joo, keitän himassa aina sokerilientä ja sit istun mun pehmolelujen kaa keskellä lattiaa piirissä ja uhraan sokerijumalille" Mul sanottiin et oon pimee ja outo siihen totesin vain että "niin nytkö te vasta huomasitte?" mitä muutakaan?
iloset jutut loppuu tähän

Niin siitä törkeestä tyypistä. Munhan ei pitäny enää vaivata päätäni tällä mut... "Katri vaan rupes räyhää ihan turhasta enkä jaksanu sitä. Sitäpaitsi mul ei oo rahaa ja aikaa meidän ystävyydelle" - aw aw aw aw aw aw aw aw =_= en usko korviani enkä silmiäni. No sehän täs sitten menettää vaan. Mä sen sijaan vahvistun tästä kaikesta *ho ho ho* ylimielistä naurua. Pitäsi kai kiittää sitä et opin et jotkut ihmsiet on perseestä ku ne tapaa ja on edelleen perseestä ku niist eroo. Sillo ku mä tapasin tän tyypin olin ain aolu sitä mieltä et sen kaa ei kannata ruveta kaveeraamaa ja et se vaan loukkaa kaikkii sen ympärillä. Mut miks mä en pysyny siin mielipitees? Nyt se sit huomataan. yks mun kaveri sano "törkeet tyypit ei koskaa jää yksin. niit kestetään" no mä en kestä sellasii, mähän sanon päin naamaa niil jotka on tekopyhii ja vammasii ja törkeitä et "Mä en kestä sua enää" koska ne ansaitsee sen!

mä- miten sun on niin helppoo vaan lakata olemasta kaveri?
se- Mä oon tllänen enkä jaksa tätä tappelemista.
mä- tappeluu? no onks sun mielest tappeluu se et mä yritän tehä asialle jotai ja sä vaan käännät mul selkäs?
se- sä vaan haukut mua koko ajan enkä tykkää siitä.
mä- Arvaa miks teen niin?
se - en tiiä
(löi luurin)
mua ei oo koskaan isketty kirveellä selkää mut sillä hetkellä must tuntu et tälläst sen täytyy olla. Miten se voi olla niin ilkee? No helpompaa se täst vaan tekee. Joku on v***n marttyyri ja saakelin hyvä siinä. Heh, "en tiiä" sehän tarkottaa et se kiistä kaikki vääryydet ja törkeydet mitä se on tehny ja tekee musta sen pahan tyypin. Veikkaan et tulevaisuudes se valittaa kaikil miten MÄ muka loukkasin sitä niin PALJON! Ite ei vaivautunu tulemaa 3 kertaa. 3 KERTAA! Hmm huomaako kukaan sitä suurta katkeruutta, jota levittelen täällä? lol no niin nyt on kai parasta lopettaa. EI! Antakaa mun olla paha tyyppi ees kerran! Nyt mun tekee mieli valittaa toden teolla koska MUN ylpeyttä on loukattu, MUN ylpeydellä on taas tanssittu rispaskaa. Ei! tätä ei hevillä unohdeta, ei koskaan.

Joo mä snaoin sille et se on niin vitun surkee ja vammanen et ei ees ansaitse elää mut sit joka kerta ku suljin silmät näin verta, joten pyysin sit sitä anteeks. Miksi? Se oli viel törkeempi, sil ei ees kelvannu mun anteekspyynnöt. Mä en tajuu miten joku voi olla niin TÖRKEE? Siis kaikki on sanonu et tää on niin outoo, se tyyppi on OUTO! Mä veikkaan et se vaan jatkaa elämää ihan ku mitää ei ois tapahtunu mut nää jutut viel vaanii sitä! Viel joku päivä se tajuu kaiken tän paskan mitä se on tehny (kaikille) ja mä ennustan et se on sit tuomion päivä. Ainakin se kuolee henkisesti ja sit sen elämä muuttuu helvetiksi. Se on sit mun kosto. Mä odotan sitä päivää. Mut koska hyvät ihmsiet kuolee aina ennen aikojaan ja pahat jäävät hallitsemaan niin mä luultavasti kuolen ennen ku mä nän sen päivän... no mun lapset näkee sen (ai niin mut ...) no mun kaverit näkee sen.

Tai sit mä ryhdyn supertähdeksi ja kerron täst j asiit toisets törkeest kavirst koko maailmalle xD MWAH HAH HAH! Joo must tulee kääntäjä ja sit lopputeksteihin mä liitän jonku kostoviestin. LOL! Viel parempi, koska tähdet tulee ja menee mut lopputkestit on ikuisia. Ehkä alkuteksteihin sitten koska kukaan ei kummiskaa lue lopputekstejä. Paitti ne jotka jää leffaan viel sen jälkee ja kerää kaikki tyhjät pullot ja palauttaa ne kauppaan ja tienaa omaisuuksia.
valitukset loppuu

Mwah hah. Simpsonit on kyl ihan parhaita. Hmm joku Homerin letkautus oli hyvä mut unohdin sen jo T_T

You are not funny you are just fat

-ammuin lassoa mutta luodit menevät siitä läpi
-se on täydellinen ase...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.