IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.11.2007 03:31

Sillon viime to ku mun piti mennä selittää sotaa ja rauhaa sille (pelottavalle, pelottavalle) opettajalle. MÄ SELVIYDYIN! OLEN YHÄ ELOSSA! JEE JEE! JA se ope oli ylpee msuta ja sano et ens vuoden puolel mun pitää rupee lukee rikost ja rangaistust. Hmm. kunhan ny opettelisin kirjottamaan kunnol ees. Seuraaval tunnil se taas haukkuu mut ku meni pikku testi ihan naamalleen. No maanantaina toivon mukaan meikä lähtee vähän tsiigailee sohvii ja ostaa pikku pöydän.

Se vaan on niin ku ei oo työpöytää ni ni ei voi tehä läksyjä. Kaveri täs totes et hän tekee aina lattialla no mä totesin siihen et "joo joo, niin mäkin. mut sit ku aattelee et pitäis tehä läksyt ja aattelee et ei oo sellast työpöytää eikä haluu tehä keittiös ni sit vaan aattelee et niit tarvii sit tehä." Niin. Eilen ku yks kaveri oli yötä valvottii ihan sikapitkää ja puhuttii kaikkee syvällistä (just siteä et miten kaikki oli aina ennen hyvin ja nykyään KAIKKI kusee xD ollaan niin vanhoi ja sillee) no nyt sit ku heräs josku yhelt ja kurkku oli ihan kipee siit kaikest puhumisest ja lihasket jumis pe reenien jälkee oli ihan tuiteris. Mä nukuin koko päivän. Kunnes eräs soitti ja piti lähtee vähän kaupungil tuhlaamaan rahaa. Mut ei täs mitää, ei mitää.

Sit mä tiskasin ja kuuntelin venäläisii koomikoit kasetilt ja naurouin ihan kippuras! Niil on sit hyvää läppää. tyyliin hallituksen kokous joku esittelee jonku lakiehotuksen ja sit
"nyt luen sen"
*hiljaisuus*
"ja nyt luen sen ääneen"

tai
"tulette saunasta vai?"
"mistä sä tiesit?"
"no...olette alasti."

"hypsonitsoin anopin. Se meni kylppäriin, otti kylpyammeen alta viinapullon, joi sen ja meni nukkumaan. Yritin palauttaa sen hypnoosista, ei palautunut. *tauko* Katsoin kylpyammeen alle, vielä 4 pulloa.

Sitten menin hypnotisoin ukin, se menei jääkapille, avasi oven ja meni sisään. Mä sanoin: hei tuu pois sieltä jäädyt viel kuoliaaks. Se vastaa: Komppanja 2 pyytää lisää ruokavaroja. Mä vastaan: matkalla on"

"on yks tuttu nainen. Sillee vaimo..."

Joo no joka tapuksessa parhaita ei voi kääntää, menee kaikki suolat. Se pitää kuulla originaalina xD just venäjän tunnil puhuttii et ei venäläisii runojakaan voi oikeen kääntää ku niist menee kaikki hohto. Kyllä venäjä on niin ainutlaatuinen kieli... Niin.

Perjantai reeneis yks pikkupoika heitti maailman parhaan läpän. Ku oli puhe jostai et "you smell bad" jne. ni sit se jätkä heitti "You smell like George Bush's nuts." vastaus "What do you know about George Bush's nuts?" MWAH HAH HAH HAA! Meikä nauro ihan kippuras.

Tyyppi heitti mua sellasel vitamiini-energia-laihdutussuklaapatukan puolikkaala, ei osunu. sit mä sanoin et "dyyd se meni sun vaatekasaan" se oli ihan "EI vittu! Se paita makso 100e, mä hakkaan sut"
mä: no ite sä sen sinne heitit.
tyyppi lähti kauemmas sadatellen ku ei löytäny sitä
mä: no hei mä vitsiailin ei se menny sinen päinkään. *pidin sitä palaa kädessä* mut nyt se menee.
*smirk*

sieni: mikä toi on?
mä: mikä? no täs on vihko, tää on penaali, täs on kynä...
sieni: ei vaan toi katan kädes
kata: se on paperi
sieni: mut mitä siin paperis on?
mä: sanoja, lauseita ja välimerkkejä.

tai sit
mä: kata haluuks kuulla mun runon?
kata: joo lue.
mä: en mä kehtaa ku sieni on tos. hei sieni voiks mennä kaappiin vähäks aikaa?
sieni: venaa
(tyyppi oli siis menossa...) lol

täytin yht lomaketta ku on terveystarkastus edessä ni sinne piti täyttää sellanen kyselylomake. siin oli sellanen kohta "oletko ollut viime aikoina yksinäinen?" ajattelin et okei, no ehkä vitsailun vois jättää tähän väliin. Mut mul ois ollu täydellinen mahdollisuus päästä psykiatrille ja esittää hulluu. Hullujenhuoneneelle ois ollu tosi helppo päästä mut vittuks sit ku haluut päästä pois ja sanot "olen terve" sull vastataan "niinhän ne kaikki sanoo" ja sit on pakko jäädä sinne. Mut sit ku sanoo "olen hullu" sul vastataan "autan sua hakeutumaan hoitoon" miks kaikki on noin vääristynyttä?

No niin nyt meen lukee sotaa ja rauhaa. Mahtava kirja, mahtava. Andrei on niin paras. Miks? koska kauan sitten ku näin sen leffan se näyttelijä oli hyvännäkönen xD no ei tai joo mut siin on sekin et tyyppi on niin älykäs, siin on jotai syvyyttä. Mahtavia ajatuksia. Mahtavia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.