IRC-Galleria

Jotai paskaaPerjantai 16.11.2007 00:44

Ihmiset on niin kapeakatseisii.

Eka joku muija antaa pakit jollekin jätkälle vaan sen takii et se on niin kauhee. Niinku se vaan on niin kauheen näkönen et ei voi olla, ei voi kestää. Siis tajuutsä, niin kauhee. Ja sit se muija menee saarnaa et ihmiset on nykyään niin pinnallisii... siis kauheeta.

Paras elävä esimerkki on yks vanha tuttu joka totes "Mä en ikinä menis Venäjälle. Siel on niin likasta" ja sit se heitti karkkipaperin maahan. No oisko siihen pitäny vastata "hmm... ehkä venäläisil on jotai mitä ylpeydeks kutsutaan eikä ne kumartele kerämäämässä toisten maahan heittämii roskii" (totta puhuen nykyään siel siivotaan, joten siel on siistii, siis isois kaupungeis)

Miks jenkit on niin tyhmii? No koska ne asuu jenkkiläs. Jos ne lähtis sieltä jokski aikaa pois ja kattelis sitä menoo ulkopuolisen silmin. Meikä veikkaa et niitten mielipide muuttuuis. odotan innolla vaaleja. Nainen tai mustaihonen! Nyt jos koskaan!

Njaa. Se mun törkee kaveri, joka on mul edellee velkaa 27 euroo. Mä en voi uskoo et se on edelleen niin törkee. Soitin täs eilen kysyäkseni et muistaaks se et se on mul velkaa ja aikooks se maksaa. Sen jälkeen ku kauheel vaival sain sen kiinni ja kysyin ystävällismielisesti ni se vaan vastas vihasesti ja tiuski. (varmaan kiros mua sen puhelun jälkeen ja sillee) JUST JOO! Nykyään ei voi ees bisneksii hoitaa, miks kaikkeen pitää mennä tunnetasolla? HÄ? Ja miks pitää kantaa jotai vitun perkeleen anteeks kaunaa? Miks ne joilla ei ees oo oikeutta suuttuu suuttuu ja luulee olevansa oikeessa? Maailma on niin epäreilu sanon mä. Täst lähtien mä en usko mihinkään ystävyyteen. Piste. Kiitti vaan JOONAS! nyt mä en enää aattele koko juttuu. Mut mun rahat mun on pakko saada takas!

Kirjotin mun novellii ja päätin et Seeve päätyy Markon kaa niinku alus aattelinkin. Käy vaan sääliks Samia T_T nyyh. Mut sen vaan on pakkoo tappaa ja kiduttaa toisii koska jokin sen sisällä tappaa ja kiduttaa sitä. Miten mä rupesin tykkää jostai vaan sivuhahmosta näin paljon? Miten se tapahtu? Sam ei ees oo puhdas paha, mun on pakko kehittää joku puhdas paha, sellanen voi olla. Hä hää! Puhdas paha hmmm *he he he* excellent Mr. burns tyyliin^^ menenkin kehittämään sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.