IRC-Galleria

omituisuuteni...?Torstai 23.02.2006 01:48

Tehtävänanto: Paljastan 5 omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä .


1. Kun olen yksin kotona, pistän musan täysille ja mahotonta heilumista esim.ruokaa laittaessa.(Voit kuvitella näyn, kun moppaan lattioita...)

2.Tyypillisenä neitsyenä... (?)... en pysty jatkamaan elämääni, jos jokin esine on vinossa. Sitä sitten noustaan suoristamaan 2astetta vinossa olevan taulu, tiputetaan...hupsis.. muutama lasiesine ja mahd. kaadetaan vielä juuri sopivasti lähellä oleva kaakaokuppi..voi tätä mun elämää...OIKEESTI!!!! :D

3. Jos nukun yksin, otan iiison pehmolelun kainaloon... (yksinkertaisesti en uskalla nukkua yksin isossa sängyssä, koska möröt saattavat hyökätä :'( ...... :D ... )

4. Jos on eväät mukana töissä, ei varmana tule nälkä, mutta jos ei ole mitään syötävää niin....pää kipee, maha kurnii, väsy, kyllästyny yms yms. Psykologinen juttu???

5. istun keskiviikko iltana (!!!!!) yksin kämpässä, netin äärellä ja kuuntelen kun naapurin isännät yrittää "laulaa" jääkiekkolauluja pienessä humalatilassa..jiihaa...


Haastan seuraaviksi immeisiksi tähän:

Viluvarvas
Taruako
m_ja_p
`janette
HaidiHumanoidi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.