IRC-Galleria

JokelaTorstai 08.11.2007 11:08

Oikeesti , tää juttu mikä eilen tapahtu ni on aikas kamala . Mietin vaa ite eilen illalla ku kaikki poliisit ja lääkärit ja kaverit sano tätä ampujaa mielenvikaseks. Okei , se saatto olla myös sitä mut ei kokonaa. Just eilen puhuin mun yhen kaverin kanssa ja se sano jotenki näin : "mä en oikeesti jaksa kuunnella ku kaikki sanoo sitä tappajaa psykopaatiks , se oli vaa erillainen ja sillä oli erillaiset mielipiteet". Rupesin kelaa et oikeesti kaikki täs yhteiskunnassa ajattele samalla tavalla. Olikohan se nyt et uutisisssa sanottii et tää ampuja ni kannatta Hitleriä ja Stalinia. Eli näit joteai natsi tyyppei. Tää ampuja ajatteli vaa eri tavalla ku muut, se vihas yhteiskuntaa ja kaiken maailman lörpöttelyjä. Mä veikkaisin et tää tyyppi halus olla ku Stalin tai Hitler; Päästä tavalla tai toisella kansan suosioon , haluaa olla näkyvillä ja jne jne.
Mä en nyt haluu puollustella tätä ampujaa mitenkää , mut se on kummiska kans ihminen , samanlainen ku me mut se aattelee vaa eri tavalla. Mä en väitä että et ois tehny oikein koska se ei todellakaan tehny. Se ois voinu lähtee ajaa sen asiaa muutaki kautta ku alkaa ammuskella koulussa mut se halus hoitaa asian niin , se oli sen tapa ilmasta mielipide ja se halus kuolla kunniakkaasti ja et hänbet muistettas aina.
Kaikkien ajatusmailma ei oo vaa samanlainen , jotkut ajattelee eri tavalla ja tässä sen huomaa miten siinä voi käydä jos toista ei oteta vakavasti.
Tottakai mä oon pahoillani niitten kaikkien puolesta ketä siellä kuoli.
Ja tuntuu et tästä puhutaa vielä pitkää ja kauan. Saattaa olla että toi tapahtunu vaikuttaa meihin sen takii voimakkaasti koska tää tapahtu niin lähellä , ei Jokela nyt kauheen kaukana oo.
Jokelan kouluammuskelussa kuolleitten muistolle<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.