IRC-Galleria

mammutti

mammutti

aka Attention whore

[Ei aihetta]Torstai 19.10.2006 01:15

Olin eilen Comedy Storessa. Se on semmonen suht kuuluisa Stand Up-klubi Picadilly Circuksen lahella. Menin Laurenin kanssa semmoseen vahan erillaiseen showun, kyseessa ei ollu mikaan perus 20 minsan stand up esitys, vaan sen sijaan niilla oli erillaisia peleja.

Aluksi ne esitteli kaikki viis kilpailijaa, Martin, Paul, Andy(Kanadalainen rivosuu), Sean C ja Sean M. Laurenin mukaan Sean C on yks parhaimmista Stand Up koomikoista, ja se olikin pirun hyva. Kun se esitteli vahan itseaan, tai noh, sen vitsityylia, ma nauroin kyyneleet silmissa. Kiitti silmameikeista ja silleen.

Niilla oli periaatteessa kaksi eri pelia, ekassa yleiso sai paattaa kuka tippuu kierrokselta pois(niilla oli kolme kierrosta) ja vitsien aiheet. Tokan pelin tuomariksi valittiin yleison joukosta joku jammu, joka paatti kuka paasee seuraavalle kierrokselle ja kuka tippuu.

Enivei. Tumppujuttu. Kannattaa tsekkaa jos kay Lontoossa. Liput makso 14 puntaa, eli ihan sikana, mutta mun mielesta hyvasta kannattaa maksaa. Plus ne myy neljan pintin kannuja, mika on ehdottomasti plussaa. Minka lisaksi baarimikko kysy mun numeron :D (harmi vaan, etta se oli ruma kuin petolinnun perse)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.