IRC-Galleria

mammutti

mammutti

aka Attention whore

[Ei aihetta]Tiistai 04.09.2007 23:13

Tänään oli sitten siivouspäivä. Pidettiin jumppapalaveri Jennin kanssa (ei tietenkään sitten puhuttu yhtään aiheesta) ja kävin ostamassa ittelleni sauvasekottimen. Kohta mulla onkin sitten kaikki varusteet uuteen kotiin!

Kotiin palattuani sitten alkoi tää mun urakka. Tuloksena oli 1 säkillinen paperia, 3 pussillista random roskatavaraa, 1 pussi uffille ja noin 2 kassia kirppistavaraa. Tässä meni noin tunti. Joku päivä mutsi vielä viskaa ton mun telkkarin jätelaitokselle, samalla vois vaikka toi mun pleikkarikin mennä. Se on niin rikki, että ei sitä saisi mihinkään myytyä/annettua kenellekään. Nintendolle pitäisi keksiä vielä joku suunnitelma.

On kyllä käsittämätöntä miten tota kaikkea paskaa kerääntyy nurkkiin. Nytkään ei huone näytä yhtään sen tyhjemmältä kuin aikaisemmin. Viimestään sitten muutossa varmaan lentää uudestaan tavaraa jätesäkeittäin ikkunasta ulos.

Mulla ei siis vielä ole kämppää, oon melkein alottanut kyllä hakemisen :D Eli ehkä sitten parin vuoden päästä, kun mutsi heittää mut ulos täältä

Edit: Niin ja sitten jotain random larp-kamoja ja kankaita tuli kanssa joku pussi, kaks

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.