IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

Vapaata aikaa ja itsenäisyyttäTorstai 06.12.2007 14:48

Mikä tunne, kun ei tarvitse tehdä yhtikäs mitään! Ei sillä, ettenkö olisi löhöilly tässä viime aikoina ihan riittämiin, mutta kun on kerran Itsenäisyyspäivä ja pyhä, niin saa olla aivan luvan kanssa toimettomana. Menin viime yönä puol viis nukkumaan ja laitoin kellon herättämään kasilta, kun olis tullu Liisa Ihmemaassa telkusta. Arvatkaa vaan, kuinka akan kävi? ;) 11:sta sitten nousin ylös, kun kakkoselta alkoi joka Itsenäisyyspäivän must -katsottava eli Tuntematon sotilas. Tässä sitä nyt vahdataan tietokoneen selailun ohessa. Pitäis hommata kyseinen leffa itsellekin, ja kirjakin pitäisi lukea (tai pakkohan ei ole kuin kuolla ja paskantaa)... Jos ottaisi sen sitten alkuvuoden missioksi.

Huomenna äiti tulee viikonloppuvisiitille ja tuo mulle vähän kaikenlaista, mitä jätin Jalasjärvelle, niinku yhden jouluvalon (Airamin jouluikkunan), parit suklaakalenterit ja niin... Rapen. xD Ihanaa saada mamman mötkylä taas kotiin, tulee tännekin kämppään taas elämää kun toinen viuhuu ruoan perässä koko ajan. Ja ihanaa päästä taas lenkille! Ei sitä vaan osaa kävellä ilman koiraa, mun kävelykin näyttää ihan naurettavalta, kun yritän saada kunnon rytmiä touhuun. Ei vaan onnistu. Toisaalta, nyt kun töissä on ollut yövuoroa ja on unet jääny korkeintaan nelituntisiksi, niin mieluummin sitä on ottanut illasta tirsoja kuin lähtenyt loskapaskaan kuntoilemaan. Sellaiset 3-4 tunnin iltatirsmut tekee kummasti eetvarttia, jaksaa töissä sit painaa yökolmeen, vaan toisaalta yöllä menee ainakin tunti kotiinpaluun jälkeen, että saa unenpäästä kiinni ja yö jää taas lyhyeksi... Ikuinen oravanpyörä. Onneksi ei oo koulua enää ku ens viikko (tosin sitten on 3 tenttiä ja vaihtareille järjestettävä kv-päivä), sitten on vielä viikko yövuoroa ja sen jälkeen, juuri ennen joulua, Pohjanmaalle joulua viettämään. Siellä onkin sitten vipinää vilskettä kun Manta on ollut viikon verran talossa. :) Äiti hakee sen luultavasti viikon päästä lauantaina. Sanoikin, että hitusen jo jännittää. Onhan sitä viime kerrasta, pentuarjesta, yli 7 vuotta.

Uudeksi vuodeksi sit tullaankin Rasputinin kanssa tänne ja mitä luultavimmin juhlitaan vuoden vaihtumista samalla tavalla ku vuosi sitten, kahdestaan telkkua katsomalla, siideriä särppimällä ja mukavia ajatellessa. Rapsu ei onneksi oo paukkuarkaa tyyppiä, joten ilotulitusta voi huoletta vahdata parvekkeelta, kun ei tarvi vuorata koko kämppää patjoilla ja huudattaa telkkua ja mankkaa kilpaa. Se on sitkeä ja kovapäinen sissi, tuo mamman mösselö. <3

Jaahans, jos sitä tekis jotain sapuskaa itelle. Niinkin juhlaruokaa ajattelin laittaa ku ranskiksia ja lihapullia. :D]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.