IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

I'm already back 8)Keskiviikko 16.01.2008 01:08

Niih, meidän (mun ja Saaran) Evokeikka jäi lyhyeksi, kun Saara oli kipeenä ja sen olo paheni vaan... Mä lähdin sitten ajamaan sen Turkuun, ku ei sitä voinu rattiin päästää, enkä mennyt Evolle takaisin, kun ei ole kyytiä. Suoritetaan kurssin näyttöosuus toukokuussa koululaisille järkkäämällä niille jotain väliaikatouhua kun ne muuten seikkailee metiköissä.

Noh, en valita todellakaan, kun sain sovittua et teen torstain sijasta huomenna viikon ainoan työvuoron ja jos suinkin ehdin, niin lähden jo huomenna iltalinkalla kohti Jalasjärveä ja jos en niin sit torstaiaamusta. Oon siis kuitenkin Seinäjoen seudulla päivän pidempään, kuin mitä aluksi oli suunnitelmissa + koko viikolla ei ole hetkeäkään koulua niin voiko valittaa? Nöyp. :) Ihanaa nähdä Rapsu ja... no niin... ;)

Nyt pitäis purkaa laukut ja miettiä vkolopun vaatetusta, jos sit innostutaankin menemään baariin, ja lenkkivaatetta jajaja.. Huoh, taas on varmasti kauheet kantamukset ja unohdan sen tosiseikan, että takaisintullessa mulla on 33kg:n rahti mukana. Tosin se kävelee omilla jaloillaan, mutta siitä huolimatta, yksi käsi menee siihen.

Nyt aion kuitenkin mennä petiin ja nukkua mahtavan ja taivaallisen yön ja herätä aamulla pirteänä. Or not, mutta ainahan sitä voi unelmoida. :)

See ya.

]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.