IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

*pumtsikipum*Perjantai 25.01.2008 22:12

Voi, miten ihana päivä tänään on ollut! Koulussa oleminen ei ollut täyttä helvettiä, vaan olin aktiivisesti mukana tunnilla ja tunnit menikin tosi nopskaan. Sit kaupungille hyvän musan säestämänä ja sieltä töihin, kerrankin aikaisessa vaiheessa. Pääsin töistä jo varttia vaille viis, mikä on aivan poikkeuksellista. Lisäksi näin pomon töissä ja ens viikon torstain ja perjantain (plus seuraavan viikon perjantain) vapaat onnistui ilman minkäänlaisia mutinoita. Huippua! :D Päästään siis Rapsun kans lähtemään Seinäjoelle jo torstaina koulun jälkeen ja ehditään (tai noh, lähinnä minä ehdin, heh!) illaksi P:n vierelle. <3 En pistä lainkaan pahakseni. ;P

Nyt pitäis mennä käymään vielä Rapsun kans kaupas, vähän tekis mököjä ja maitoa mieli, eikä kumpaakaan oo kaapissa. Pinkisti-punk on ihana, se lupas katsoa mulle laivalta viinikumeja, Stjerne Mixeja ja Rieseneitä. Onpahan sit joksikin toviksi jotain, millä pistää suu makeaksi. :) Sennin kans puhuttiin, et mennään vkolopun aikana lenkille, joten ei mene ihan laiskotteluksi.

Tänään olis vielä yks episodi edessä. Ostin nimittäin hiusväriä, ja vielä mallia "tuplaväri" eli tarkoituksena olis pistää päähän pohjaväri ja sit vielä raitoja. Jippo onkin siinä, etten oo koskaan laittanut itse itselleni hiusväriä, saati tuollaista monivärisävyä... Nooh, mut se ei pelaa joka pelkää. Syteen tai saveen. Besides, maanantaille varasin parturiajan, joten silloin varaan sit värjäyksen mikäli tää menee nyt ihan vituralleen. :D No probleemo.


Saattaa olla, että tämän illan mittelöstä tulee kuvasaastetta joko tänne tai pärstäopukseen. ;P


]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.