IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

MiettimistäMaanantai 29.05.2006 23:31

Äiti tiputti pommin eilen, se sanoi ihastuneensa yhteen omk-taloon Jalasjärvellä ja et meidän kämppää ollaan tulossa tiistaina arvioimaan. Käytiin tänään katsomassa sitä taloa... Ihan kivahan se on, todella mahtavalla paikalla ja sopivan kokoinen. Mutta.... Mä rakastan tätä nykyistä asuntoa, sille en vain voi mitään. Tiedän, että äiti viihtyis sielä talossa mahdottoman hyvin eikä mun mielipiteellä niin edes saisi olla väliä kun muutan pois kotoa enkä kävisi äitin luona ku lomilla ja joskus viikonloppuisin. En vain kestä ajatusta, etten tulisi tänne asuntoon enää ikinä ja toisaalta poden huonoa omaatuntoa varmaan loppuikäni kun sanoin sen äidille ja sit jos se antaa sen talon mennä menojaan vain mun takia. Kukaan ei varmaan ymmärrä, miten joku voi rakastua 80-luvulla rakennettuun rivarikämppään mutta en vain voi sille mitään. Sanoinkin jo äitille että voi kun olisin vanhempi niin mä ostaisin tämän asunnon siltä saman tien ja jäisin tähän asumaan. Olis mulle täydellinen paikka. Mutta en tiedä voinko olla äidin unelman tiellä, sen hyvinvointi on mulle kuitenkin the main thing (jos se nyt noin kirjoitetaan).

VR:llekin soitin... Sieltä se nainen olis antanu mulle nyt tulevaksi torstaiksi ajan niihin soveltuvuustesteihin. Sanoin ettei mulle käy ku ens viikon maanantai, kun oon koko päivän Seinäjoella. Sit se tyrkytti mulle viikon päästä perjantaita, mut eihän sekään sovi kun pääsen silloin iltapäivällä lomille. Sanoin, että oon käyttäny kaikki vapaapäiväni intis, niin eiköhän se ymmärtänyt pointtini. Sanoi siinä jossain vaiheessa että ne testit kestää aamukasista iltapäiväneljään (millaiset testit ne sellaiset oikein voi olla??) ja sit puhelun loppupuolella, kun se jo oli sanonut että yrittää sopia aikaa jonkun konsultin tai vast. kanssa niin se vielä tokaisi että vaikeuttaahan sekin toki kun ne testit on Helsingis. Mit vit, HESAS?!? Ei keletana, mitä venkslaamista, varsinkin jos ei sit pääse eteenpäin... Turhaan menee bensaa (suom. rahaa) ihan turhaan. Ristus, onko työnhaku nykyään aina näin vaikeeta?? Hope not...

No juuh, mä painelen nyt suihkuun, tunnin päästä on jo lähtö Niinisaloon. Ens viikon kaivelenkin sit poteroita kun meillä on linnoittamisharjoitus ja j-kauden taisteluammunnat. See you!

]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.