IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫
Se alkoi sitten, tavallaan, kolmen viikon syysloma. Ens viikolla olis maanantaina parin tunnin verran maaseutumatkailua (eikä nekään pakollisia tunteja), eikä mitään muuta. Sen jälkeen on se virallinen syyslomaviikko ja sitten alkaa viikon kestävä virtuaalikurssi, joka suoritetaan netissä. Eikä mitään muuta silloinkaan koko viikolla. Rankkaa tää korkeakouluopiskelu. x)

Mut nyt on hyvää aikaa ruveta pakertamaan, ihan oikeasti, rästihommia alta pois. Nimittäin kohdattavahan se on, tosiasia, ettei ne rästihommat minnekään katoa, vaikka niitä siirtää ja siirtää koko ajan pidemmälle. Vielä edessä ei ole mikään mahdoton suoritus, mihin ei kolmessa viikossa pystyisi, mutta koko ajan tulee lisää hommia ja pian katkeaa kamelin selkä. Löysällähän meidät on päästetty, niin pitäis siitäkin pienestä nyt selvitä. Besides, keväällä on tulossa pari pahaa kurssia, jotka vie ihan satavarmasti hermot ja aikaa, niin paree ettei siellä ole sitten mitään muuta. Niin, ja sitten on keväällä vielä se opparin tekeminen... Nooh, eiköhän tästä selvitä. Ekaks voisin nyt aloittaa tekemällä kaikki enkun tehtävät alta pois, sit vähän markkinointia tietoverkoissa, maaseutumatkailua ynnä muuta mukavaa.

Tälle viikonlopulle on muitakin suunnitelmia, kuin koulua, lenkkiä ja löhöilyä - kerrankin! Sunnuntaina meen Turkuun ja sit parinkymmenen hengen voimin mennään kahden (2) tunnin opastetulle kierrokselle KAKOLAan!! Voi vitsit, että mahtaa olla huisi parituntinen tiedossa. :D Oon kerran käynyt Hämeen Linnassa ja sielläkin oli kyllä aivan mieletöntä, lukea vankien kattoon ja seinille polttamia tekstejä (sieltä on mieleen jäänyt mm. teksti "miksi ajaa BMW:llä kun voi lentää LSD:llä"), katsella eristyssellejä ja kaikkea muutakin vankilan arkeen liittyvää. Kakola on varmasti vieläkin huisimpi kokemus, onhan sielä ollu Suomen pahamaineisimmat rikolliset, ja se on vasta hiljan poistettu vankilakäytöstä. Aivan ainutlaatuinen kokemus päästä niiden seinien sisäpuolelle! Varsinkin, kun kierrokset loppuu nyt lokakuussa, eli jos sinne ei nyt mene niin ei sitten koskaan. Kysyin jo Saaralta, että saakohan siellä ottaa kuvia, ja kuulemma se on luvallista. Onneksi ostin tuohon kameraan tilavan muistikortin niin saa huoletta räpsiä kuvia ja poistella turhia sitten vasta jälkikäteen. En kyllä tiedä, mikä vankiloissa kiehtoo, mutta oon aivan innoissani. Yleensäkin kaikki paikat, missä on ollu rikollisia, rikottu ihmisoikeuksia tai missä on tapahtunut jotain täysin normaalista poikkeavaa, on mielenkiintoisia. Ihmisoikeuksien rikkominen ei sinällään ole lainkaan hauskaa, mutta mielenkiintoista kyllä. Suuri haaveeni, ja tarkoitukseni, onkin mennä joku päivä käymään Auschwitzissa ja Pripyatissa (ehkei sano mitään, mutta jos sanon sanan Tshernobyl, niin kertoo varmasti enemmän?). En käsitä, että minä, maailman surkein kauhuleffojen katsoja, himoitsen päästä aavemaisiin ja järkyttäviinkin paikkoihin. :) Oi, nyt tuli taas innostus päästä nettiin selaamaan kuvia aavekaupungista ja maanpäällisestä helvetistä.

No jaa, jos sitä lähtis taas lenkille. Johan me Rapsun kans oltiin pari tuntia sitten tunnin lenkillä mutta ei nyt keksi muutakaan tähän hätään. Tiukka puoltoistatuntinen ulkona ja sen jälkeen enkun tehtävien kimppuun, yippiyaiyee! :)


]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.