IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

Voi helvetin kuustoista!Maanantai 03.11.2008 22:04

Kuinka vaikeeta voi olla koiranruoan hommaaminen?? Ollaan nyt lähes koko Rapen elämä takuttu nappulasäkkien kanssa, kun kaikki meidän valitsemat merkit on vaihtanu koostumustaan koko ajan niin että koiralla on maha kuralla hela tiden tai sitten kun lopulta löydetään sopiva ruoka, on koira jo niin vanha että tarvitsee vähärasvaisempaa ja muutenkin hieman erilaista pöperöä. No entä kun ollaan löydetty ruoka niin se onkin niin kallista ilman kasvattaja-alennuksia (jotka on Seinäjoella siskolla ja Forssas yhdellä siskon tutulla), ettei sellaista summaa viitsisi hyvällä tahdollakaan laittaa koiranruokaan. Lisäksi, jos itse kokee "kerjäämisen" todella kamalana, ja turhauttaa ajatus siitä, ettei koiralleen voi yksin ostaa ruokaa, ja vaihtaa ruoan merkkiä jälleen niin eiköhän pian ilmoiteta että kyseisen merkin kyseinen laji loppuu kokonaan tuotannosta.

Siis... MITÄ VITTUA?!!!

Menin tänään eläinkauppaan kattomaan, onko siellä ruokasäkkiä, et saan huomenna käydä ostamassa niin eihän siellä ollut... Ollut kuulemma 3kk tilauksessa, eikä oo tilausta vaan näkynyt. Noh, nyt meen sit huomenna ostamaan saman merkin mut eri koostumuksellisen ruokasäkin. Eipä sitä tarvi nyt kun kolme viikkoa syöttää, kun sitten mennään Etelä-Pohjanmaalle, jossa on taas "oikeanlaista" sapuskaa.

Puhuin jo äitillekin, että seuraava koira kun tulee, niin valitsen sellaisen ruokamerkin, joka on ollut markkinoilla vähintään 20 vuotta ja tulee satavarmasti pysymään toisenkin mokoman, ja joka on hinnaltaan sellainen että sen pystyy kustantamaan ilman minkäänmoisia kasvattaja-alennuksia niin ettei tarvi vararikkoa pelätä.

Rrrrrrraivostuttaa!!!!



]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.